reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam z clear blue wlasnie tez ten z plusikiem a elektroniczny co pokazuje ciaza lub brak ciazy. Ciezki wybor. Ale przy elektronicznym nie trzeba sie doszukiwac kresek zadnych 🤣
Ja chyba zostawię na razie te elektroniczne. Wrzucę do aplikacji może sama mi coś napisze skoro owulacyjne interpretuje czy jest pik czy nie ma 😂😂

Ja chyba zostawię na razie te elektroniczne. Wrzucę do aplikacji może sama mi coś napisze skoro owulacyjne interpretuje czy jest pik czy nie ma 😂😂
Ciezki wybor 🤣 ja postawie chyba na elektroniczny. W poprzednim miesiacu przy biochemicznej go zrobilam 1 i jasno mi powiedzial. A ten z plusikiem bylo widac ale bardzo delikatnie...kurcze nie wiem czy jednak nie za wczesnie bo wtedy robilam 11 dni po owu a teraz bedzie 9. No nic zaryzykuje😅😅😅

Generalnie ja cudow nie oczekuje po zrobieniu testu bo jutro bedzie to dopiero 9 dpo wiec bardzo wczesnie ale tak mnie nakrecilyscie ze juz dluzej nie wytrzymam...a mialam robic za 4 dni ahhh 😅 najwyzej uspokoje sie na kilka dni po tym negatywie ktory ujrze 🤣🤣🤣

Edit. Takiego stresa dostalam teraz ze sie rozczaruje bo za wczesnie czy cos ze nie wiem czy dam rade 🥵🥵🥵

Generalnie ja cudow nie oczekuje po zrobieniu testu bo jutro bedzie to dopiero 9 dpo wiec bardzo wczesnie ale tak mnie nakrecilyscie ze juz dluzej nie wytrzymam...a mialam robic za 4 dni ahhh 😅 najwyzej uspokoje sie na kilka dni po tym negatywie ktory ujrze 🤣🤣🤣 ale mam objawydosc dziwne wiec zaryzykuje

róbcie róbcie :D ja od rana bede tu czatowała :D
w końcu domowa kwarantanna ;D

powiem wam, że u mnie juz podejrzewają :D mieszkam góra dół z teściami, mamy wszystko oddzielnie, ale że mamy super kontakty to codziennie rano piłam tam kawę bo mają wypasiony ekspress :D a teraz dupa ide tam z zbożową i dolewa mleczną piankę 😅 😅

reklama
Do góry