Ragda
Fanka BB :)
Moj ma teraz w czwartek urodziny hehe ale w sumie taki prezent kreski na teście to tez super [emoji173]️
No najlepszy ponoc to prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj ma teraz w czwartek urodziny hehe ale w sumie taki prezent kreski na teście to tez super [emoji173]️
A to na pewno - mam parę o czułości 10Robcie te najczulsze
I testy owu jak macie to zróbcie wieczorem
Ja chyba zostawię na razie te elektroniczne. Wrzucę do aplikacji może sama mi coś napisze skoro owulacyjne interpretuje czy jest pik czy nie maJa mam z clear blue wlasnie tez ten z plusikiem a elektroniczny co pokazuje ciaza lub brak ciazy. Ciezki wybor. Ale przy elektronicznym nie trzeba sie doszukiwac kresek zadnych
Ciezki wybor ja postawie chyba na elektroniczny. W poprzednim miesiacu przy biochemicznej go zrobilam 1 i jasno mi powiedzial. A ten z plusikiem bylo widac ale bardzo delikatnie...kurcze nie wiem czy jednak nie za wczesnie bo wtedy robilam 11 dni po owu a teraz bedzie 9. No nic zaryzykujeJa chyba zostawię na razie te elektroniczne. Wrzucę do aplikacji może sama mi coś napisze skoro owulacyjne interpretuje czy jest pik czy nie ma
Dawaj testujemy wszystkie [emoji23][emoji23] a co tam najwyżej nie wyjdzie nic to się powtórzy za parę dni
I @Milusia34 ma testować też
Ktoś jeszcze dołączy? [emoji16]
Dawaj testujemy wszystkie [emoji23][emoji23] a co tam najwyżej nie wyjdzie nic to się powtórzy za parę dni
I @Milusia34 ma testować też
Ktoś jeszcze dołączy? [emoji16]
A to na pewno - mam parę o czułości 10
Wieczorem owulacyjny mówisz robić? Ale dziś?
Generalnie ja cudow nie oczekuje po zrobieniu testu bo jutro bedzie to dopiero 9 dpo wiec bardzo wczesnie ale tak mnie nakrecilyscie ze juz dluzej nie wytrzymam...a mialam robic za 4 dni ahhh najwyzej uspokoje sie na kilka dni po tym negatywie ktory ujrze ale mam objawydosc dziwne wiec zaryzykuje
Ja chyba też [emoji16] to co próbujemy jutro? Zrobię i owulacyjny i ciążowy z ciekawości [emoji16] według tej stronki to może już coś wyść bo miałam owulację tydzień temu tak jak na grafice [emoji6]
Zobacz załącznik 1099303