reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Trochę się tu dzieje, wszystkie podekscytowane :D To też jesteś z nami praktycznie :) Jak się czujesz?
Czasami coś mnie taam zakłuje w brzuchu, czasami czuję piersi, ale to są takie momenty że to równie dobrze może być PMS ;) nie nastawiam się mocno na II, ale jeszcze trochę żyję nadzieją :D czas czas czas
Ale u Ciebie te objawy to takie dość wyraźne, 3mam kciuki ;)

reklama
Myślicie, że mam już szukać nowego męża? [emoji23] Na pierwszej randce poproszę o wyniki badań nasienia, morfologie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356]
Hahaha... Ja dopiero zaczęłam się starać Ale zawsze myślałam że niektórym parom się nie udaje bo nie jest pisane być razem...[emoji23][emoji23][emoji23] znam takie przypadki także osobiście[emoji4]
Ale to jest chore myślenie! [emoji23][emoji23][emoji23] więc ja też zdrowa do końca nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja coś delikatnego tam widzę. Ja miałam ten pierwszy bardziej wyraźny. Było widać kreske od razu po zrobieniu i po wyschnięciu bardziej. Tyle że dostałam okres i nici z tego były. Ja już tym cholerny cieniom nie wierzę! [emoji4]
Zrób jutro rano jeszcze jeden, może będzie kreska wyrazniejsza [emoji4]
Zrobie rano , zobacze co bedzie.
Plus taki ze jeszcze piersi nie czuje a zawsze daja znac z tydzień przed @

Czasami coś mnie taam zakłuje w brzuchu, czasami czuję piersi, ale to są takie momenty że to równie dobrze może być PMS ;) nie nastawiam się mocno na II, ale jeszcze trochę żyję nadzieją :D czas czas czas
Ale u Ciebie te objawy to takie dość wyraźne, 3mam kciuki ;)
Piersi czuję cały czas niestety, co wcześniej się nie zdarzało. Bolały przy dotyku przy PMS, ale to był taki ból bardziej jak siniak. No i był w innym terminie. Teraz mam piersi pełne, nabrzmiałe, większe, brodawki jakby spuchnięte i powiększone, czuję mrowienie i pieczenie trochę jak spalenie skóry słońcem. Kurde przez to wszystko bardzo, ale to bardzo mam to "przeczucie", że się udało w tym 13 cyklu, ale no nie mogę dać sobie tak myśleć na razie, żeby później się nie rozczarować. Staram się obracać to w żart i czekam na rozwój wypadków haha

Nadzieja zawsze jest póki nie ma @ :) Mój dzisiejszy test po wczorajszych objawach zagnieżdżania był negatywny. Mimo to pojawiły się skurcze, kłucia w macicy i piersi ;) Z tego, co dziewczyny się wypowiadały, to część miała wyraźne objawy, a część nie czuła kompletnie nic albo czuły się tak jak przed @, więc brak objawów o niczym nie świadczy! :)

Hahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Myślę że już pomału byś musiała [emoji23][emoji23][emoji23] Najlepiej wywiad swoje wyniki j niech zgłoszą się kandydaci tylko pasujący do Ciebie [emoji848][emoji23] Może kogoś wybierzesz hahaha [emoji23][emoji23]
Myślicie, że mam już szukać nowego męża? [emoji23] Na pierwszej randce poproszę o wyniki badań nasienia, morfologie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356]

U mnie znów piersiami jest różnie raz tak bolą że nie mogę bez stanika chodzić A raz wcale nie bolą. Cholera wie o co im chodzi [emoji23] Daj znać jutro koniecznie [emoji4] Trzymam kciuki [emoji4]
Zrobie rano , zobacze co bedzie.
Plus taki ze jeszcze piersi nie czuje a zawsze daja znac z tydzień przed @

Zrobiłam dla Was zestawienie testów ;)
Jak wiecie, jestem maniaczką ;) Łącznie zrobiłam ich tym razem 13 :-p + 3 razy BetaHcg (25dc-21.6, 28dc-169 i 30dc-460) i możecie sobie teraz same porównać
:laugh2:
Dodam tylko, że z Synami kilka dni po terminie @ miałam kreski takie jak teraz w 26dc ;)
W biedronce też są? Gdzie je można znaleźć?

Hahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Myślę że już pomału byś musiała [emoji23][emoji23][emoji23] Najlepiej wywiad swoje wyniki j niech zgłoszą się kandydaci tylko pasujący do Ciebie [emoji848][emoji23] Może kogoś wybierzesz hahaha [emoji23][emoji23]
Mój Boże na razie będe trzymać mojego [emoji3531]
Żarty zartami ale trochę też się martwię o jego wyniki nasienia..

reklama
Hahaha... Ja dopiero zaczęłam się starać Ale zawsze myślałam że niektórym parom się nie udaje bo nie jest pisane być razem...[emoji23][emoji23][emoji23] znam takie przypadki także osobiście[emoji4]
Ale to jest chore myślenie! [emoji23][emoji23][emoji23] więc ja też zdrowa do końca nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja znowu mam myśli ,że jestem pewnie złą mamą skoro Bóg nie chce dać mi drugiego dziecka :-/

Do góry