reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bleu, jak nie bedziesz w ciazy to pomysle ze jestes wariatka przez te objawy :D
Może jestem haha Ale wariatka czy nie wariatka, niestety mój organizm szaleje! Dzieje się na pewno coś dziwnego, co nigdy nie miało miejsca. Mam nadzieję, że to nie przypadek, ale dowiemy się wkrótce 😂 Nie nastawiałabym się gdyby nie te wszystkie objawy! Jak to będzie sam skok progesteronu bez zarodka to się wku**ię 😂

Póki co odpukać nic kanałowego nie mam, ale na przyszłość dobrze wiedzieć :D

A orientujecie się jak jest usuwaniem ósemek? Można w ciąży?
Chyba lepiej nie... usunęłam jedną póki co i oczywiście miałam tydzień wyrwany z życiorysu. Nie chodziło o ból po zębie...wszystko poszło na zatoki, głowa pękała, dostałam turbo temperatury. Szkoda ryzykować😇

Może jestem haha Ale wariatka czy nie wariatka, niestety mój organizm szaleje! Dzieje się na pewno coś dziwnego, co nigdy nie miało miejsca. Mam nadzieję, że to nie przypadek, ale dowiemy się wkrótce 😂 Nie nastawiałabym się gdyby nie te wszystkie objawy! Jak to będzie sam skok progesteronu bez zarodka to się wku**ię 😂
Nie chcesz pojsc na betę ? :p

Ja coś delikatnego tam widzę. Ja miałam ten pierwszy bardziej wyraźny. Było widać kreske od razu po zrobieniu i po wyschnięciu bardziej. Tyle że dostałam okres i nici z tego były. Ja już tym cholerny cieniom nie wierzę! [emoji4]
Zrób jutro rano jeszcze jeden, może będzie kreska wyrazniejsza [emoji4]
Tylko ze robilam.dwa takie same.
Na wczorajszym nic nie ma, na tym kreskę bylo widac po kilku minutach a teraz jak wysechl to scienniala

reklama
Boże nie wiem po co to robię, ale znalazłam wykres to się dzieje w którym miesiącu ciąży i jak zobaczyłam 6 miesiąc - rozpoznaje głos mamy to się strasznie rozkleiłam... :p

Do góry