reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie chcesz pojsc na betę ? :p
Właśnie? Ja to bym poszła :p
No nie kochane to nie ma sensu, skoro dopiero wczoraj 11-12 dpo (albo 6 dpo jeżeli owulacja była w terminie wtedy kiedy miałam bóle jajników) miałam te skurcze macicy i jajników i pojawiły się piersi takie wrażliwe i piekące, to możliwe, że dopiero wczoraj doszło do tego zagnieżdżenia, a nie tydzień temu jak mi się zdawało. To beta nic by nie pokazała! No i jeszcze biorę poprawkę na to, że w piątek biorę ostatni dzień duphaston i objawy się skończą... To mnie przeraża najbardziej... Co prawda nigdy takich objawów nie miałam, znam swój ból piersi przed @ i ten jest zupełnie inny, nigdy też nie czułam takich skurczy w macicy i kłucia, które mam od dwóch dni, ale .... wszystko może się wydarzyć :(

Może jestem haha Ale wariatka czy nie wariatka, niestety mój organizm szaleje! Dzieje się na pewno coś dziwnego, co nigdy nie miało miejsca. Mam nadzieję, że to nie przypadek, ale dowiemy się wkrótce 😂 Nie nastawiałabym się gdyby nie te wszystkie objawy! Jak to będzie sam skok progesteronu bez zarodka to się wku**ię 😂
Który masz dc? Kiedy test

Dziewczyny a ja u dentysty i ortodonty mogłabym być dzień i noc [emoji23] nosiłam aparat wiecie jak mi brakowało tych wizyt co 4-6 tygodni [emoji23]

Który masz dc? Kiedy test
Dziś 26 dc na 31 :) Test zrobię w dniu @ rano lub jeden dzień po rano, tak sobie postanowiłam. Chyba, że coś mnie przekona żeby zrobić wcześniej, albo np. przed @ skończą się te wszystkie objawy i się okaże, że miałam po prostu hardkorowy PMS mimo castagnusa, to zaczekam na @ :)

Hahaha... Ja dopiero zaczęłam się starać Ale zawsze myślałam że niektórym parom się nie udaje bo nie jest pisane być razem...[emoji23][emoji23][emoji23] znam takie przypadki także osobiście[emoji4]
Ale to jest chore myślenie! [emoji23][emoji23][emoji23] więc ja też zdrowa do końca nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny a co ja mam w deklu teraz to szok [emoji44] myślę sobie, że może się nie udaje bo nie będę z moim mężem i los ma dla mnie coś innego no niewiadomo. Ja jebe [emoji2356]

reklama
Do góry