katherinnn
Fanka BB :)
Żaden nie jest pozytywny. Ale starać się oczywiście możecie. Rob dalej testy, może owu jest później. Jak dlugie masz cykle?Testy robione o 10 dnia cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żaden nie jest pozytywny. Ale starać się oczywiście możecie. Rob dalej testy, może owu jest później. Jak dlugie masz cykle?Testy robione o 10 dnia cyklu
Dlatego napisałam, że rzadkie, ale nie, że niemożliwe Ma je chyba około 25% kobiet. Pamiętam, że kiedyś też raz w życiu miałam lekkie brązowe plamienie na tydzień przed @ i przeszukałam cały internet odnośnie plamienia implantacyjnego. Pisali w większości o różowym plamieniu/różowym śluzie, ale brązowawe plamienia też się zdarzały. Tak czy siak, u mnie to nie było to, a jak już zaszłam, to żadnych plamień nie miałamJa miałam plamienie w obu ciążach, zwykle 5dni przed zrobieniem testu, za każdym razem brązowe plamy także trzymam kciuki
Zobacz załącznik 1095549Zobacz załącznik 1095549
Wszędzie pisze że musi być wyraźną kreska testowa A u mnie dwa dni była dość widoczna A potem zniknęła oczywiście był i ból jajników i ochota na seks. Staramy się od dwóch miesięcy A powiem szczerze zawsze ciąża była nieplanowana i pierwszy raz staram się o dzidzie
A może masz owu szybciej? Sprobuj w kolejnym cyklu robić testy od 5dc aż do kolejnej @.Różnie raz 25 A raz 28 dni. Teraz miałam przerwę 25 dni. W poprzednim cyklu w połowie były starania i też nic. He może już nie mogę ostatnie dziecko urodziłam 11 miesięcy temu
Negatywne. Pozytywne powinny wyjsc tak jak u mnie. Ale pewnie jeszcze u ciebie nie te dni u mnie dopiero w 15dc wyszedl pozytyw a robilam od 5dc.
A to wogole możliwe żeby jeszcze podczas okresu mieć owulacje ? Ja mam co miesiąc 6 dni okresu bardzo obfitego więc dość długo krwawie. He skomplikowane to wszystko.