reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja miałam plamienie w obu ciążach, zwykle 5dni przed zrobieniem testu, za każdym razem brązowe plamy :) także trzymam kciuki :)
Dlatego napisałam, że rzadkie, ale nie, że niemożliwe :) Ma je chyba około 25% kobiet. Pamiętam, że kiedyś też raz w życiu miałam lekkie brązowe plamienie na tydzień przed @ i przeszukałam cały internet odnośnie plamienia implantacyjnego. Pisali w większości o różowym plamieniu/różowym śluzie, ale brązowawe plamienia też się zdarzały. Tak czy siak, u mnie to nie było to, a jak już zaszłam, to żadnych plamień nie miałam 🤷🏼‍♀️

Różnie raz 25 A raz 28 dni. Teraz miałam przerwę 25 dni. W poprzednim cyklu w połowie były starania i też nic. He może już nie mogę ostatnie dziecko urodziłam 11 miesięcy temu

U mnie testy owu wyglądają tak. 6.03 miałam pozytyw

Załączniki

• Screenshot_20200307-161638_Femometer.jpg
    Screenshot_20200307-161638_Femometer.jpg
    125,9 KB · Wyświetleń: 96
Różnie raz 25 A raz 28 dni. Teraz miałam przerwę 25 dni. W poprzednim cyklu w połowie były starania i też nic. He może już nie mogę ostatnie dziecko urodziłam 11 miesięcy temu
A może masz owu szybciej? Sprobuj w kolejnym cyklu robić testy od 5dc aż do kolejnej @.
Chociaż życzę Ci, by w kolejnym nie były juz potrzebne😉

A to wogole możliwe żeby jeszcze podczas okresu mieć owulacje ? Ja mam co miesiąc 6 dni okresu bardzo obfitego więc dość długo krwawie. He skomplikowane to wszystko.

U mnie najbardziej wyraźna kreska była w sobotę A dziś 13 dzień cyklu i zero drugiej kreski ale skoro były negatywne to dlaczego się pojawiają te kreski a potem znikaja i nie pojawiaja sie wcale to nie oznacza zwiększania się lh?

reklama
Do góry