reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie najbardziej wyraźna kreska była w sobotę A dziś 13 dzień cyklu i zero drugiej kreski ale skoro były negatywne to dlaczego się pojawiają te kreski a potem znikaja i nie pojawiaja sie wcale to nie oznacza zwiększania się lh?
Ja caly cykl mam lekko widoczna ta 1 kreseczke. Zaraz przed owulacja ciemnieje az do bardzo pozytywnego testu a po owulacji powoli znika lecz wciaz jest widoczna. Kazdy ma inaczej raz moze byc raz nie. Zalezy od godziny robienia, od ilosci plynow jakie pilismy

reklama
Testy robione o 10 dnia cyklu
Zadeni nie wygląda na pozytywny. Ale po pierwsze robisz nam zdjecie już po jakimś czasie więc może trochę ta kreska zjasniala a dwa nie zawsze jest tak, że test wychodzi negatywny a owulacji nie ma. Ja w ciąży z synem też miałam druga kreskę bledsza od testowej a w ciążę zaszlam :)

Jestem w 4 dc na ostatnim usg 13 lutego lekarz stwierdził mały torbiel na lewym jajniku i, że owulacja będzie z prawego. Mam dziwne uczucie jak mnie ten jajnik swędzi nie wiem jak to nazwać i prawy tak samo. Czy to normalne?

Kochana bardzo ale to bardzo mi przykro [emoji8] Podziwiam Cie Kobieto, trzymam kciuki z calego serca za Ciebie [emoji3590]
Nie pisałam chyba bo w ogóle mało pisałam o tym, żeby nikogo nie straszyć. Moje dziecko owinęło się pępowiną. Pojechałam do lekarza bo nie czułam ruchów i okazało się, że synek zmarł.

reklama
Kochane powiedzcie mi. Przypomne ze 2 tyg temu poronilam w 4+4 ciaze...biochemiczna zaraz po odstawieniu antykoncepcji. Robilam wtedy testy owulacyjne itp ale na owulacje nic nie czulam prucz kłócia. Po stracie od razu mozemy sie starac. Robilam testy owulacyjne bo mi sie przesunelo troszke ale chodzi o to iż..2 dni temu wyszedl mi mega pozytyw wiec owulacja wypada dzis. I czy mozliwe ze prz3z to mam bardzo wrazliwe i bolesne sutki? Czy to ok? W tamtym cyklu nic takiego nie mialam...w ogole nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek no ale antykoncepcyjne bralam spory czas wiec juz zapomnialam jak to jest w owulacje. Bol jajnika zawsze wtedy mialam ale tylko tyle. Generalnie moze byc to przyczyna dzisiejszej owulacji? Hormony itp...?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry