martini87
Fanka BB :)
SuperTaka sytuacja. Zobacz załącznik 1094128
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperTaka sytuacja. Zobacz załącznik 1094128
Widać ile do okresu zostało?Taka sytuacja. Zobacz załącznik 1094128
Widać ile do okresu zostało?
To był test o czułości 25 czy 10? Powtarzasz test?dzien po xD
To był test o czułości 25 czy 10? Powtarzasz test?
To powodzenia, oby ciemniała25..
powtarzam w niedziele
Poronienie było samoistne, więc można się starać już od pierwszego cyklu. Tak powiedział mi lekarz i tak pisała mamaginekolog, więc ja się nie waham i odliczam dni do pierwszej @A co na to Twój lekarz na temat starań ja się waham a owulka za 5-6dni
Gratuluję!Taka sytuacja. Zobacz załącznik 1094128
Mój lekarz kazał zrobić badania genetyczne, mówił że możemy się starać ale to ryzyko kolejnej straty... Są dwie kreski, nie wiem co będzie dalej [emoji2368]A co na to Twój lekarz na temat starań ja się waham a owulka za 5-6dni
Ja tak miałam okazało się ze wszystkie badania ok prócz mutacji i przeciwciał dlatego jestem obstawiona lekami terazMój lekarz kazał zrobić badania genetyczne, mówił że możemy się starać ale to ryzyko kolejnej straty... Są dwie kreski, nie wiem co będzie dalej [emoji2368]