Wesoła_Aga
Fanka BB :)
No i powiem wam tak szczerze że wróciliśmy do gumek, ale to już nie ten seks co niedawno [emoji23]
Hmmm... zawsze mnie dziwiła ta teoria.
U mnie żadnej różnicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i powiem wam tak szczerze że wróciliśmy do gumek, ale to już nie ten seks co niedawno [emoji23]
Kiedyś też tak miałam [emoji6]Hmmm... zawsze mnie dziwiła ta teoria.
U mnie żadnej różnicy [emoji848]
Kolejna szansa niedługo zawsze się tak pocieszam w 1 DCWitam się w 1 dc. W tym cyklu wiedziałam że przyjdzie więc się nie martwię [emoji854]
U mnie tak wyglądało że nie będzie, gin kazał mi zrobić badania, a tydzień później się okazało, że była.A ja 34dc. Robiłam dzisiaj test Pink. Niestety jedna kreseczka. Wiem że robię sobie nadzieję bo kiedy byłam u gin w 11dc powiedział mi że nie widzi owulacji ale słyszałam o przypadkach gdzie lekarz mówił że owulacji nie będzie a co do czego jednak była i kobietki zachodzily w ciaze.
Po poronieniu przed każdą miesiączka nie miałam zbytnio dolegliwości typowo jak na miesiączkę a w tym miesiącu wyjątkowo. Ból piersi, ból brzucha jak na miesiączkę itd. Wczoraj spałam od 17 z przerwą na kąpiel, do 6 rano hehe no ale nie nakręcam się. Test jednak negatywny...
Co takiego powiedział lekarz, że podjęłaś taką decyzję?Dlatego nie zaczynam starań o dziecko dopiero za min 2 miesiące
Wg mnie to kreska fabryczna niestety...Laski nie wiem o co biega.
Powtarzalam dwa dni temu test, drugiej nie bylo widac prawie wogole.
Dzisiaj chciałam zrobić nastepny zeby miec pusta glowe no i wyszlo to..
Kreska na zywo wyrazna., nie trzeba sie doszukiwac.
Czemu takie skoki...
Jak długie masz cykle? Może jeszcze nie wszystko straconeA ja 34dc. Robiłam dzisiaj test Pink. Niestety jedna kreseczka. Wiem że robię sobie nadzieję bo kiedy byłam u gin w 11dc powiedział mi że nie widzi owulacji ale słyszałam o przypadkach gdzie lekarz mówił że owulacji nie będzie a co do czego jednak była i kobietki zachodzily w ciaze.
Po poronieniu przed każdą miesiączka nie miałam zbytnio dolegliwości typowo jak na miesiączkę a w tym miesiącu wyjątkowo. Ból piersi, ból brzucha jak na miesiączkę itd. Wczoraj spałam od 17 z przerwą na kąpiel, do 6 rano hehe no ale nie nakręcam się. Test jednak negatywny...
Ja też nie lubię gumekNo i powiem wam tak szczerze że wróciliśmy do gumek, ale to już nie ten seks co niedawno [emoji23]
Rozmawiałam z 4 bardzo dobrymi lekarzami i oni że wzgl na fakt że nie ma potw czy poronienia się pojawiają przy wirusie ograniczone leki w ciąży przy zakażeniu doradzili 2-3 m przerwyCo takiego powiedział lekarz, że podjęłaś taką decyzję?
Trzymam kciuki żeby następny cykl był owocny Czy przekładanie starania?Witam się w 1 dc. W tym cyklu wiedziałam że przyjdzie więc się nie martwię [emoji854]