reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Na razie nie ma nikogo kto pomoze podjąć decyzję bo nie wiedzą lekarze nic o wirusie. Wstępnie nie ma przeciwskazań i tyle bardziej martwia się o kobiety na końcówce już lub w porodach
Jedni lekarze mówią że nie trrzba odkładać starań a inni że należy odłożyć na 2-3 miesiące

reklama
Ja mam dzisiaj 30dc niby dzisiaj powinnam dostać @, chociaż aplikacja pokazuje że powinnam mieć okres dopiero w 34 dniu (późno miałam owu). Jestem ciekawa czy dostanę @. Czy ktoś jest w podobnym dniu cyklu ?

Na razie nie ma nikogo kto pomoze podjąć decyzję bo nie wiedzą lekarze nic o wirusie. Wstępnie nie ma przeciwskazań i tyle bardziej martwia się o kobiety na końcówce już lub w porodach
Ale decyzje zawsze musisz podjąć sama. W każdej kwestii. Mało tego nie sądzę żeby jakikolwiek rozsądny lekarz dziś mógł powiedzieć: proszę się starać, dziecku NAPEWNO nic się nie stanie. Myślę, że jeżeli ktoś ma zaufanego lekarza, to jego przemyślenia na ten temat będą dość istotne.

Ale decyzje zawsze musisz podjąć sama. W każdej kwestii. Mało tego nie sądzę żeby jakikolwiek rozsądny lekarz dziś mógł powiedzieć: proszę się starać, dziecku NAPEWNO nic się nie stanie. Myślę, że jeżeli ktoś ma zaufanego lekarza, to jego przemyślenia na ten temat będą dość istotne.
Dlatego nie zaczynam starań o dziecko dopiero za min 2 miesiące

Laski nie wiem o co biega.
Powtarzalam dwa dni temu test, drugiej nie bylo widac prawie wogole.
Dzisiaj chciałam zrobić nastepny zeby miec pusta glowe no i wyszlo to..
Kreska na zywo wyrazna., nie trzeba sie doszukiwac.
Czemu takie skoki...

Załączniki

• IMG_20200318_105808.jpg
    IMG_20200318_105808.jpg
    483,1 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Do góry