reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hey dziewczyny chciałam się przywitać 😊
Ja z mężem staram się o dzidzię od 1,5 roku ale niestety nic z tego... byłam u ginekologa okazało się mam zespół policystycznych jajników🙄 lekarka kazała mi brać inofolic, zrobiłam badania mam zbyt wysoki poziom testosteronu,prolaktyna w normie i z cukrem też coś jest nie tak... czy któraś z was brała ten specyfik?
pozdrawiam

Dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie. Okres nie wiele mi się spóźnia bo kilka dni. Wczoraj robiłam test, wyszedł negatywny. Ale jedno mnie dziwi...moze to śmieszne pytanie ale tą dolegliwośc jeśli można to tak nazwać, miałam w poprzedniej ciąży. A mianowicie chodzi o opuchnieta pochwe, ścianki pochwy... Czy to może po prostu tak się dzieje przed miesiączka...

Hey dziewczyny u mnie dziś 13 dzień cyklu i testy owu od wczoraj pozytywne. Wczoraj wieczorem seksy i dziś rano, myślę jakby tu się urwać z pracy, żeby w południe i wieczorem jeszcze działać [emoji3590] jak nie miałam motywacji tak z dniem pozytywnego testu owu wzięliśmy się do roboty [emoji3590][emoji3590][emoji3590] mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

@ powinna być 2 kwietnia.

Mam nadzieję że tym razem się uda [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie. Okres nie wiele mi się spóźnia bo kilka dni. Wczoraj robiłam test, wyszedł negatywny. Ale jedno mnie dziwi...moze to śmieszne pytanie ale tą dolegliwośc jeśli można to tak nazwać, miałam w poprzedniej ciąży. A mianowicie chodzi o opuchnieta pochwe, ścianki pochwy... Czy to może po prostu tak się dzieje przed miesiączka...
Możliwe że tak u ciebie jest przed miesiączka, a może to jakaś infekcja? Ja mam wszystko spuchnięte podczas infekcji, a potem dochodzi ból i swędzenie.

Hej, ja przy pcos biorę metformine na cukrzyce chociaż cukier mam w normie i leki na stymulację owulacji. Też mam podwyższony testosteron i prolaktyne w normie.
Hey dziewczyny chciałam się przywitać [emoji4]
Ja z mężem staram się o dzidzię od 1,5 roku ale niestety nic z tego... byłam u ginekologa okazało się mam zespół policystycznych jajników[emoji849] lekarka kazała mi brać inofolic, zrobiłam badania mam zbyt wysoki poziom testosteronu,prolaktyna w normie i z cukrem też coś jest nie tak... czy któraś z was brała ten specyfik?
pozdrawiam

Nie trzeba tyle razy dziennie działać, a wręcz to jest źle dla plemników.
Hey dziewczyny u mnie dziś 13 dzień cyklu i testy owu od wczoraj pozytywne. Wczoraj wieczorem seksy i dziś rano, myślę jakby tu się urwać z pracy, żeby w południe i wieczorem jeszcze działać [emoji3590] jak nie miałam motywacji tak z dniem pozytywnego testu owu wzięliśmy się do roboty [emoji3590][emoji3590][emoji3590] mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

@ powinna być 2 kwietnia.

Mam nadzieję że tym razem się uda [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry