Witam się w 1 dc. W tym cyklu wiedziałam że przyjdzie więc się nie martwię [emoji854]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 czyli minimalna.Ile Ci wogole Beta wyszła jak robiłaś?
Nie będę ryzykować konsultowałam z 4 lekarzami z polecenia nie tylko że swojego miasta i jednak te 2 miesiące szybko zleca a może coś będzie wiadomo ja miałam już parwowirusa b19 też nie wiedziałam że go mam i skąd go złapała i poronilamCzemu taka decyzja?
Witam się w 1 dc. W tym cyklu wiedziałam że przyjdzie więc się nie martwię [emoji854]
Uuu no to nieciekawie. Szkoda
Ogólnie trzeba by było zawiesić starania na min 3 miesiace przynajmniej bo w ciągu 1 miesiąca sytuacja się nie zmieni będzie tylko więcej zachorowań
Ja rozumiem też to jest dla mnie przykra sytuacja bo chcielibyśmy się starać ale wszyscy lekarze byli zgodni więc nie mam wyjściano dokładnie, a dla mnie 3 miesiące to jest niewyobrażalnie długo, bo niestety mam już swoje lata. Tak jak pisałam, wczoraj ovufriend pokazywalo zielone światło i nie odpuściliśmy. BYło <3
Bedzie co ma byc