reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ogólnie trzeba by było zawiesić starania na min 3 miesiace przynajmniej bo w ciągu 1 miesiąca sytuacja się nie zmieni będzie tylko więcej zachorowań

no dokładnie, a dla mnie 3 miesiące to jest niewyobrażalnie długo, bo niestety mam już swoje lata. Tak jak pisałam, wczoraj ovufriend pokazywalo zielone światło i nie odpuściliśmy. BYło <3
Bedzie co ma byc

A ja 34dc. Robiłam dzisiaj test Pink. Niestety jedna kreseczka. Wiem że robię sobie nadzieję bo kiedy byłam u gin w 11dc powiedział mi że nie widzi owulacji ale słyszałam o przypadkach gdzie lekarz mówił że owulacji nie będzie a co do czego jednak była i kobietki zachodzily w ciaze.
Po poronieniu przed każdą miesiączka nie miałam zbytnio dolegliwości typowo jak na miesiączkę a w tym miesiącu wyjątkowo. Ból piersi, ból brzucha jak na miesiączkę itd. Wczoraj spałam od 17 z przerwą na kąpiel, do 6 rano hehe no ale nie nakręcam się. Test jednak negatywny...

no dokładnie, a dla mnie 3 miesiące to jest niewyobrażalnie długo, bo niestety mam już swoje lata. Tak jak pisałam, wczoraj ovufriend pokazywalo zielone światło i nie odpuściliśmy. BYło <3
Bedzie co ma byc
Ja rozumiem też to jest dla mnie przykra sytuacja bo chcielibyśmy się starać ale wszyscy lekarze byli zgodni więc nie mam wyjścia

Witam się i ja. My też zawiesiliśmy starania. Nie chciałabym przechodzić przez to samo co w lutym... No a poza tym cykl chyba i tak bezowulacyjny bo śluz taki gesty. Trzymam kciuki za dziewczyną którym się udało, żeby nie złapały tego dziadostwa

reklama
Do góry