reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
biel vizira

Załączniki

• 20200317_091335.jpg
    20200317_091335.jpg
    543,1 KB · Wyświetleń: 98
Rozumiem Dziewczyny Wasz strach i wątpliwości, pytałyście o zdanie Waszych ginekologów?
Najgorzej, że nie jesteśmy w stanie przewidzieć ile czasu to wszystko może trwać, dwa miesiące, trzy, pół roku? 😕

Ja dziś wstałam z kiepskim nastawieniem, tak jak do tej pory uważałam, że wszystko będzie dobrze tak dziś czuję jakiś wewnętrzny niepokój. Ehh, muszę się znów przestawić na pozytywne myślenie 🙄

też właśnie jestem tego bardzo ciekawa, czy odpuszczacie. Ja nie wiem co robić. OvuFriend dzisiaj pokazuje zielone światło, śluzu płodnego bardzo dużo.. nic tylko się starać.
Ja co prawda owulacje mam dopiero za 8 dni ale chyba jednak trzeba będzie zrezygnować bo nie ma dowodów jak wirus działa we wczesnej ciąży

Rozumiem Dziewczyny Wasz strach i wątpliwości, pytałyście o zdanie Waszych ginekologów?
Najgorzej, że nie jesteśmy w stanie przewidzieć ile czasu to wszystko może trwać, dwa miesiące, trzy, pół roku? 😕

Ja dziś wstałam z kiepskim nastawieniem, tak jak do tej pory uważałam, że wszystko będzie dobrze tak dziś czuję jakiś wewnętrzny niepokój. Ehh, muszę się znów przestawić na pozytywne myślenie 🙄
Moja lekarka odradza ale jak to powiedziala dezycja należy do Nas nie mieli jeszcze przypadku zakażenia wirusem we wczesnej ciąży więc niewiadomo czy powoduje poronienie wad raczej nie powoduje żadnych

Tym bardziej, że minister zdrowia powiedział, że szczytu zachorowań spodziewa się za 2/3 tygodnie. Ja idę do lekarza już za tydzień - bez badań niestety i zobaczymy co mi powie, ale chyba się wstrzymam do tego maja. Tyle już czekam, że ten miesiąc nie zrobi wielkiej różnicy. Ale to jest tylko CHYBA na ten moment.

Moja lekarka odradza ale jak to powiedziala dezycja należy do Nas nie mieli jeszcze przypadku zakażenia wirusem we wczesnej ciąży więc niewiadomo czy powoduje poronienie wad raczej nie powoduje żadnych
Wad to nie wiedzą. Nie ma osób które były we wczesnej ciąży podczas epidemii i już urodziły. Mogą się tylko wypowiadać odnośnie zachorowań kobiet w 2 i 3 trymestrze, a i tutaj już pojawiają się jakieś „wyjątki”. Prawda taka, że jest to niezbadane i długo nie będzie.

reklama
Do góry