A ile po owulacji jesteś? Wydaje mi się, że beta powinna dać już wiarygodny wynik, w końcu to kilka dni spóźnieniaDziewczyny @ spóźnia mi się 3 dzień. Dziś 33 dc cykle średnio 27-30 dni chodź zdarzały się i z dwa 33 dni. W niedzielę i pon miałam lekkie plamienia ale nic poza tym. Test w środę, niedzielę i dziś wyszedl negatywny. Sprawdzalam kiedy przy dwóch poprzednich ciążach miałam pozytyw bo tego samego dnia zawsze robilam betę i były to 35 dc beta ponad 400 i 32 dc beta ponad 300 a testy ledwo widoczne. W sierpniu miałam jedyny cykl 37 dni. Piersi mnie bolą, mam lekkie mdłości i boli mnie brzuch jak na okres od kilku dni. Zastanawiam się czy jeśli jutro pójdę na betę to nie zawczesnie. Boje się że znów się nakręcam a @ się po prostu spóźnia.
reklama
Paulinad
Fanka BB :)
Zależy jak czuły test jest ja pamiętam że miałam cykle 30 dniowe robiłam będę w 31 i nic nie wskazała dopiero podniosła się w 34 dcA ile po owulacji jesteś? Wydaje mi się, że beta powinna dać już wiarygodny wynik, w końcu to kilka dni spóźnienia
18 dni po owu. Wcześniej miałam cykle 26-28 dni a jak robiłam testy głównie po tym jak odrzucił mnie alkohol w 33 i 35 dc to kreska była lekko widoczna.
A ile po owulacji jesteś? Wydaje mi się, że beta powinna dać już wiarygodny wynik, w końcu to kilka dni spóźnienia [emoji4]
To beta będzie już wiarygodna18 dni po owu. Wcześniej miałam cykle 26-28 dni a jak robiłam testy głównie po tym jak odrzucił mnie alkohol w 33 i 35 dc to kreska była lekko widoczna.
Mikstura
Ja też [emoji23]
Dziewczyny, zrobiłam ogórkową!
@ ma (nie)przyjść w weekend!
Ragda
Pewnie tak bedzie oby!Taka prawda będzie
monika1708
My się staraliśmy zanim wybuchła panika i pojawily się zachorowania, czekam na efekty [emoji2356]Dziewczyny staraczki czy w czasie epidemii koronawirusa odpuszczacie starania??
reklama
Paulinad
Ja i tak zaryzykuje i nie odkładam starań wirus szybko nie minie. Będę najwyżej uważać na Siebie badania wykonywać w domu i jakoś to może będzieMy się staraliśmy zanim wybuchła panika i pojawily się zachorowania, czekam na efekty [emoji2356]