reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny @ spóźnia mi się 3 dzień. Dziś 33 dc cykle średnio 27-30 dni chodź zdarzały się i z dwa 33 dni. W niedzielę i pon miałam lekkie plamienia ale nic poza tym. Test w środę, niedzielę i dziś wyszedl negatywny. Sprawdzalam kiedy przy dwóch poprzednich ciążach miałam pozytyw bo tego samego dnia zawsze robilam betę i były to 35 dc beta ponad 400 i 32 dc beta ponad 300 a testy ledwo widoczne. W sierpniu miałam jedyny cykl 37 dni. Piersi mnie bolą, mam lekkie mdłości i boli mnie brzuch jak na okres od kilku dni. Zastanawiam się czy jeśli jutro pójdę na betę to nie zawczesnie. Boje się że znów się nakręcam a @ się po prostu spóźnia.
A ile po owulacji jesteś? Wydaje mi się, że beta powinna dać już wiarygodny wynik, w końcu to kilka dni spóźnienia 😊

reklama
18 dni po owu. Wcześniej miałam cykle 26-28 dni a jak robiłam testy głównie po tym jak odrzucił mnie alkohol w 33 i 35 dc to kreska była lekko widoczna.
A ile po owulacji jesteś? Wydaje mi się, że beta powinna dać już wiarygodny wynik, w końcu to kilka dni spóźnienia [emoji4]

Dziewczyny, zrobiłam ogórkową! :D
@ ma (nie)przyjść w weekend!

Załączniki

• 15844667814226078361127448336037.jpg
    15844667814226078361127448336037.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry