Mokosza
Fanka BB :)
Mam pierwsze usg dokładnie tego samego dnia (oby ).Ja złapałam termin na 26.03. na usg [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pierwsze usg dokładnie tego samego dnia (oby ).Ja złapałam termin na 26.03. na usg [emoji4]
A nam się udało w cyklu, w którym staraliśmy się codziennie, a skończyliśmy dzień przed owu .Mój lekarz mówił, że co dwa dni. Jak staraliśmy się każdego dnia to nie wychodziło, a w cyklu co drugi dzień się udało.
I to jest właśnie cudowne - każdy z nas jest inny i dla każdego coś innegoA nam się udało w cyklu, w którym staraliśmy się codziennie, a skończyliśmy dzień przed owu .
Wydaje mi się, że to nie ma reguły. My do tej pory działaliśmy co dwa dni, a lekarz teraz poradził żeby w dni płodne działać codziennie. Nie wiem czy to będzie skuteczne czy nie, wiem tylko że co dwa dni skutecznie nie byłoMój lekarz mówił, że co dwa dni. Jak staraliśmy się każdego dnia to nie wychodziło, a w cyklu co drugi dzień się udało.
A nam w cyklu gdzie boboseksów było mało, a ostatni dzień przed pozytywnym testem owuA nam się udało w cyklu, w którym staraliśmy się codziennie, a skończyliśmy dzień przed owu .
Oby był to szczęśliwy czwartek! Jeżeli dobrze pamiętam to jesteśmy na bardzo podobnym etapie bo testowałyśmy prawie tak samoMam pierwsze usg dokładnie tego samego dnia (oby ).
Mnie lekarka mówiła tak że jak ktoś ma przebadane nasienie i jest mocne to można codziennie a jak ktoś ma słabsze nasienie to lepiej co 2-3 dni żeby nasienie nie było zbyt słabe na samą owulacjena pewno zrobię jeszcze dzisiaj wieczorem.. zobaczymy jaka wyjdzie.
próbowaliśmy dzisiaj, jutro chyba odpuścimy i spróbujemy działać w środę.
Czy to prawda, że lepiej nie działać codziennie?
Dziewczyny staraczki czy w czasie epidemii koronawirusa odpuszczacie starania??