Patla9393
Fanka BB :)
Link do: TinyPic.pl - Najlepszy darmowy hosting zdjęć, obrazków, fotek tutaj mozesz wrzucic i wygeneruje Ci link z adresen do fotkiNie moge dodac pliku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: TinyPic.pl - Najlepszy darmowy hosting zdjęć, obrazków, fotek tutaj mozesz wrzucic i wygeneruje Ci link z adresen do fotkiNie moge dodac pliku
A właśnie, jak robicie testy? Patrzynienna nie cały czas?Dawaj pokaż, może detektywki staraczki dostrzega cień choćby cienka linia druga która znika po wyschnięciu się nie liczy rozumiem? Bo na moim teście dziś jakby przez chwilę było cos widać ale po upływie tych 4 min jak wyschlo to już nic. Myślałam że to ewidentny wynik negatywny
Ja też tak robię.A właśnie, jak robicie testy? Patrzynienna nie cały czas?
Bo ja to nakropie i odkładam żeby nic nie wiedzieć i po 3-4 minutach patrze
Pisze ze za duzy plik ;/Link do: TinyPic.pl - Najlepszy darmowy hosting zdjęć, obrazków, fotek tutaj mozesz wrzucic i wygeneruje Ci link z adresen do fotki
Na NFZ tylko do 18r.z.,kobiety w ciąży.a normalnie rfunduje tylko do ,,trójek,, więc same żeby przednie.Dziewczyny a jak to jest z leczeniem kanałowym? też można z nfz? bo robiłam dwa razy i za każdym razem prywatnie.
To jakby co to muszę poczekać na zaciążenieNa NFZ tylko do 18r.z.,kobiety w ciąży.a normalnie rfunduje tylko do ,,trójek,, więc same żeby przednie.
Też wygrzebywalam ze śmieci i ogladalam no nic mi pozostaje grzecznie czekać na @ a wam życzę tych uprawnionych dwóch kresekJa się gapie i gapie. Czasem też z kosza wygrzebuje i znów się gapie, bo może jednak nie dojrzałam czegoś wcześniej. [emoji2962]
Gupia baba.