reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wydaje mi się że to jest reakcja na plemniory. Organizm chciałby być w ciąży, ale tym razem coś nie zagrało.
Tak sobie tylko tłumaczę, bo u mnie zawsze 0
Bete robiłam tylko raz w ciąży więc od razu miałam wynik jakoś 2300. Nigdy później nie robiłam, nie wiem jaką miałabym nie będąc w ciąży. W sumie ciekawe.

reklama
Dłutowania matko jak to brzmi 😱 na samą myśl mi słabo.
Hahaha nooo trzeba było kość rozdłubac, żeby wyciągnąć tego zęba. I o ile brzmi to bardzo bardzo nie fajnie to w ostateczności było naprawdę spoko 🙂 nie bolało, po spuchalam mega ale na ból wystarczył ibuprom choć dentystka kazała brać tramal bo "z bolu można się posikac" a u mnie nic. Bardziej bolało jak ta ósemka próbowała wyjść 😂 tak więc polecam 😂

Hahahah mamy urodzić dzieci! Dziewczyny! ❤❤❤ Igła to przy tym pewnie pikus 🙈
Czy ja wiem :D W sumie najgorsze w rodzeniu są chyba te skurcze które otwierają szyjkę i kiedy dziecko schodzi :p Powiem wam, że gorzej chyba wspominam nacinanie i szycie krocza. Bo chyba nacięła mnie albo nie na skurczu albo byłam już tak zaaferowana tym że ma taki zamiar że skupiłam się tylko na tym momencie 😂 😱 A nawet synek leżący na piersi nie był w stanie odsunąć myśli od tego, że ktoś tam niżej trzyma igłę w ręce. Dodam że trafiła mi się okropna lekarka, która tylko przyszła raz obadać co się dzieje, cała zaspana. Za to położna była przytomna :D A i tam zmierzła lekarka mnie szyła 😒

Mam wizyte u lekarza w poniedzialek. Umowilam sie zeby byc moze zobaczyć serduszko a tu znow rozczarowanie.Oby szybko sie oczyscilo i obylo bez zabiegu.
Pisałam do Ciebie na Wrześniówkach :) Ty tą betę robiłaś w dwóch różnych labach , może to zwykła pomyłka? Inna metoda oznaczenia. Idź jeszcze raz na wyniki do tego pierwszego labo i znajdź innego lekarza bo ten jakiś niepoważny :/ Tyle się mówi o niebezpieczeństwie ciąży pozamacicznej a tu każą czekać bez diagnostyki :/

Pisałam do Ciebie na Wrześniówkach :) Ty tą betę robiłaś w dwóch różnych labach , może to zwykła pomyłka? Inna metoda oznaczenia. Idź jeszcze raz na wyniki do tego pierwszego labo i znajdź innego lekarza bo ten jakiś niepoważny :/ Tyle się mówi o niebezpieczeństwie ciąży pozamacicznej a tu każą czekać bez diagnostyki :/
O to by coś wyjaśniało. Też słyszałam, że powinno się badać przyrost w tym samym labo bo różne mają różne oznaczenie itd.

reklama
Do góry