Mrufka®®®
Fanka BB :)
Ja nic nie płaciłamAle na nfz można robić ze znieczuleniem? Płaci się za to dodatkowo czy też jest w ramach nfz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie płaciłamAle na nfz można robić ze znieczuleniem? Płaci się za to dodatkowo czy też jest w ramach nfz?
I jak test?Przepraszam dziewczyny ale moj W. wyszedl dopiero do pracy.
Musielismy przegadac pewien temat a nie mamy kiedy bo wraca bardzo pozno.
Na dodatek musialam odebrac corke od bylego meza
3 bo jest kropka a nie przecinekOdebrałam wynik ale nie rozumiem to jest poprostu 3 czy 3 tys?
Dawaj pokaż, może detektywki staraczki dostrzega cień choćby cienka linia druga która znika po wyschnięciu się nie liczy rozumiem? Bo na moim teście dziś jakby przez chwilę było cos widać ale po upływie tych 4 min jak wyschlo to już nic. Myślałam że to ewidentny wynik negatywnyWydaje mi sie ze cos tam swita
Tylko.ze.test juz wysechl i nie mam Wam jak zrobić zdjecia.
Test ten sam co wczoraj i to nie jest raczej ta linia testowa bo na wczorajszym go nie ma
Wydaje mi się że to jest reakcja na plemniory. Organizm chciałby być w ciąży, ale tym razem coś nie zagrało.Hmm ciekawe od czego zależy ta wartość poniżej 5.
Ja to nie wiem jak powinno być z tymi kreskami, raz w życiu miałam i od razu była mocno widoczna.Dawaj pokaż, może detektywki staraczki dostrzega cień choćby cienka linia druga która znika po wyschnięciu się nie liczy rozumiem? Bo na moim teście dziś jakby przez chwilę było cos widać ale po upływie tych 4 min jak wyschlo to już nic. Myślałam że to ewidentny wynik negatywny
Będzie git zobaczysz, ale też się boję i nie lubię dentystów. Chodzę w ostateczności. Po przeżyciu dlutowania zatrzymanych osemek boję się trochę mniej zwyklego dentysty ale nadal ich nie lubięTrzymajcie za mnie kciuki za godzinę żebym nie zeszła na tym fotelu