Mrufka®®®
Fanka BB :)
Ja nic nie widzęPoszlo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie widzęPoszlo..
A jakie testy robicie? jakiej firmy ? Ma to w ogóle znaczenie ?Pozostaje nam tylko czekać aby ciemniały bardziej.
Mój wczorajszy i dzisiejszy tak samo prawie niewidoczny. Nawet nie mam jak tego cyknąć telefonem.
Poszlo..
A ten pink super czuły wyszedł ci w którym dniu cyklu ? Ja przed chwilą zrobiłam też i dupa znowuJa wczoraj Bobo test, a dziś Pink Super czuły
Normy mogą być te same ale inne metody oznaczania (sprzęt, czułość, cokolwiek). Nie czekaj, idź na betę nawet jeszcze dzisiaj. Mnie cały czas podbrzusze jak na @ ćmi, raz słabiej, raz mocniej, to normalne bo wszystko tam się zmienia.Tak,w dwoch laboratoriach ale normy te same niby. W poniedzialek mam lekarza wiec wstrzymam sie. Brzuch caly czas pobolewa jak na @.