reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja zawsze robiłam wieczorem a dzisiaj coś mnie tknęło i zrobiłam rano. Wyszedł pozytyw. Zrobię jeszcze wieczorem. Trochę się zesmucilam bo z narzeczonym widzimy się dopiero w środę :(

reklama
Dziewczyny mam problem. Dziś jestem 10 dni po owu. Jutro mam wizytę u gina. I zastanawiam się czy jak jutro zrobię będę to będzie wiarygodna? Według apki @ mam mieć dopiero w niedzielę. Ale cykle mam i krótsze. Mam dziwne przeczucie że tym razem znów się udało. Nie chcę po prostu takiej sytuacji że w przyszłym tygodniu znów będę musiała iść od gina i wydać 300 zł tylko po to by dostać receptę i instrukcje jak przyjmować leki bo wizyta przed 5+0 nie ma sensu. A lekarz i tak przyjmuje tylko 2 dni w tyg. W pierwszej ciąży beta ok 7dni przed @ negatywna a dzień po @ 300 coś. Wiem że żadna nie wywróży że złotej kuli ale może doradzi co by zrobiła

Działać, działać! Ja czekam na owu. Modlę się żeby testy pokazały ją w środę bo dopiero wtedy będę się widziała z chłopem 🤪
Jestem po monitoringu, była owu, pęcherzyk pękł prawdopodobnie dzisiaj w nocy lub z samego rana. Przytulanki w sobotę i w niedziele... Nie wiem czy dzisiaj "doprawic#"?

robiłam z drugiego rano i kreska dość konkretna. Wolałabym żeby ta owu jeszcze się wstrzymała. Zrobię test jeszcze wieczorem i będzie wszystko jasne:)
Sadze ze najlepiej po poludniu badz wieczorem bo nawet 2 mocz jest bardziej jakby wiesz skoncentrowany 😅 ja robilam codziennie po poludniu mniej wiecej ta sama godzina i jak byla owulacja to kreska byla mocniejsza od testowej az 3 dni

reklama
Do góry