reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jaka Ci beta wtedy wyszła?
Też jestem po biochemicznej w listopadzie. Okres spóźniał się raptem dwa dni ale zrobiłam betę bo testy nie wychodziły a ja czułam się zupełnie inaczej niż w każdym innym cyklu. Kolejnego dnia dostałam @. Od tamtej pory moje cykle się wydłużyły do 35 dni. Po tym incydencie postanowiłam że testy będę robić najwcześniej 36dc...

reklama
Kochane to i ja Verona...
emoji23.png

Życzę Wam wszystkim żebyście w tym cyklu zobaczyly swoje II kreseczki
emoji173.png
emoji173.png
I by wszystkie ciążę które się pojawia miały szczęśliwe rozwiązanie
emoji173.png
emoji173.png
emoji7.png

MOCNO TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!
emoji173.png
Ja już wiem, że w tym nie zobaczę. Może w następnym.. 🙂
Dołączam się do gratulacji 🙂

taka sama opinie usłyszałam od swojego lekarza. ze biochemiczna to coś zupełnie normalnego w organizmie i mam nie przejmować się
i test w dniu @ albo najlepiej tydzoen później
te słowa mocno mnie na ziemię postawiły

Dziewczyny jestem po owulacji od wczoraj mam bóle podbrzusza i ciągnięcie jajnika, a do tego biegunka. Czy któraś z was tak miała ?

Dziewczyny czy ktorejś z Was wyszedł pozytywny test 10 dni po owulacji? Już nie mogę wytrzymać tej niepewności i chciałabym już zrobić,,,

Tak długo już czekam na to ciążę, że już tracę nadzieję i siły na to wszystko... I jeszxze ten polip, który mi lekarz wykrył po prostu mnie dobił
Ja miałam polipa usuwanego w sierpniu a w grudniu testy pozytywne więc się nie denerwuj bo może w tym tkwi problem i jak go usuną to uda się wam zajść w ciążę ✊✊✊

reklama
Do góry