reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Gin stwierdził po obrazie usg że miałaś owulacje?
Mój nie był w stanie stwierdzić po tym jak owu była w nocy lub z samego rana.
Jestem po monitoringu, była owu, pęcherzyk pękł prawdopodobnie dzisiaj w nocy lub z samego rana. Przytulanki w sobotę i w niedziele... Nie wiem czy dzisiaj "doprawic#"?

reklama
Sadze ze najlepiej po poludniu badz wieczorem bo nawet 2 mocz jest bardziej jakby wiesz skoncentrowany 😅 ja robilam codziennie po poludniu mniej wiecej ta sama godzina i jak byla owulacja to kreska byla mocniejsza od testowej az 3 dni
No właściwie sama nie wiem co mnie pokusiło żeby zrobić rano. Zawsze robiłam koło 21...i jak dzisiaj zobaczyłam można II kreskę to zgłupiałam. Zobaczyym co będzie dzisiaj i jutro wieczorem :) owu mam zwykle w 18-19dc. Dzisiaj 16dc

No ja myślałam że to zawsze widać a na usg w czwartek gin stwierdził że nie może jednoznacznie potwierdzić że miałam owulację, a dzień wcześniej wieczorem miałam pozytyw owu a rano usg, więc nie wiem czy to było za szybko jeśli np pęcherzyk pękł dosłownie chwilę czy kilka godzin przed wizytą [emoji848][emoji848][emoji848]
Mój tez potrafi „przewidzieć” wystąpienie owu co do dnia lub powie, ze jest już „po”, przez wykonane USG

No ja myślałam że to zawsze widać a na usg w czwartek gin stwierdził że nie może jednoznacznie potwierdzić że miałam owulację, a dzień wcześniej wieczorem miałam pozytyw owu a rano usg, więc nie wiem czy to było za szybko jeśli np pęcherzyk pękł dosłownie chwilę czy kilka godzin przed wizytą [emoji848][emoji848][emoji848]

U mnie jak jest po owu to lekarz mówił, ze widzi pozostałości po owulacji 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ w postaci pustego pęcherzyka Graffa. Jak jest przed owulacja to mam wysyp nowych pęcherzyków i tez potrafi powiedzieć kiedy ta owu wystąpi. Jak narazie jego przewidywania się sprawdzają :)
Może Twój po prostu pracował tego dnia na jakimś innym mniej precyzyjnym sprzęcie

Ja dzisiaj 26 dc 10 dni po owu i pokusiło mnie zrobić test oczywiście biało. Szkoda. Test o czułości 10 .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry