reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Gin stwierdził po obrazie usg że miałaś owulacje?
Mój nie był w stanie stwierdzić po tym jak owu była w nocy lub z samego rana.
Jestem po monitoringu, była owu, pęcherzyk pękł prawdopodobnie dzisiaj w nocy lub z samego rana. Przytulanki w sobotę i w niedziele... Nie wiem czy dzisiaj "doprawic#"?

reklama
Sadze ze najlepiej po poludniu badz wieczorem bo nawet 2 mocz jest bardziej jakby wiesz skoncentrowany 😅 ja robilam codziennie po poludniu mniej wiecej ta sama godzina i jak byla owulacja to kreska byla mocniejsza od testowej az 3 dni
No właściwie sama nie wiem co mnie pokusiło żeby zrobić rano. Zawsze robiłam koło 21...i jak dzisiaj zobaczyłam można II kreskę to zgłupiałam. Zobaczyym co będzie dzisiaj i jutro wieczorem :) owu mam zwykle w 18-19dc. Dzisiaj 16dc

No ja myślałam że to zawsze widać a na usg w czwartek gin stwierdził że nie może jednoznacznie potwierdzić że miałam owulację, a dzień wcześniej wieczorem miałam pozytyw owu a rano usg, więc nie wiem czy to było za szybko jeśli np pęcherzyk pękł dosłownie chwilę czy kilka godzin przed wizytą [emoji848][emoji848][emoji848]
Mój tez potrafi „przewidzieć” wystąpienie owu co do dnia lub powie, ze jest już „po”, przez wykonane USG

No ja myślałam że to zawsze widać a na usg w czwartek gin stwierdził że nie może jednoznacznie potwierdzić że miałam owulację, a dzień wcześniej wieczorem miałam pozytyw owu a rano usg, więc nie wiem czy to było za szybko jeśli np pęcherzyk pękł dosłownie chwilę czy kilka godzin przed wizytą [emoji848][emoji848][emoji848]

U mnie jak jest po owu to lekarz mówił, ze widzi pozostałości po owulacji 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ w postaci pustego pęcherzyka Graffa. Jak jest przed owulacja to mam wysyp nowych pęcherzyków i tez potrafi powiedzieć kiedy ta owu wystąpi. Jak narazie jego przewidywania się sprawdzają :)
Może Twój po prostu pracował tego dnia na jakimś innym mniej precyzyjnym sprzęcie

Ja dzisiaj 26 dc 10 dni po owu i pokusiło mnie zrobić test oczywiście biało. Szkoda. Test o czułości 10 .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry