agusia771a
Aktywna w BB
O jestem w podobnej sytuacji.... ja mam 196 i nie wiem czy to dobrze czy źle...Dziewczyny beta 148,11 jest ok?
Według tableli znalezionych w necie to 3/4 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jestem w podobnej sytuacji.... ja mam 196 i nie wiem czy to dobrze czy źle...Dziewczyny beta 148,11 jest ok?
Może betę zrób?Ja głupieje... 12dpo test negatywny, piersi wczoraj odpuściła a dzisiaj bolą ze zdwojoną siłą... Brzuch to samo...2dni nie bolał dzisiaj znowu ciągnie. Śluz mnie zalewa... Mało tego! Czułam promieniujący ból do uda... A teraz wieczorem zauważyłam, że piersi nie dość że są większe to pojawiły się żyłki.... No i mówię rano do męża, że śmierdzi kiełbasą... A on, że nie jadł kiełbasy.. Kawę pił [emoji23] @ na pt
Cześć Wszystkim starającym się mam do Was pytanie jako że nie mam z kim na ten temat porozmawiać i nie chwalę się tu tylko prosze o poradę/informację/pocieszenie
19 i 27 lutego zrobiłam test wyszedł pozytywny.
28 lutego dostałam okres... mocny bardzo...
Skończył sie 3. Dalej bolały mnie piersi i ogólenie podbrzusze i zrobiłam test wczoraj i wyszedł pozytywny...
Poszłam do lekarza i powiedział ze nie widzi pęcherzyka... Ostatni okres miałam 27.01
Zrobiłam Bete wyszła 196 mIU/ml.
Czy jest możliwość ze się udało ? Jestem po 6 msc CLO z przerwą od listopada...
Strasznie sie denerwuję i już sama nie wiem co myśleć.
Eh napisałam odpowiedź i mi nie dodalo [emoji2356]Cześć Wszystkim starającym się mam do Was pytanie jako że nie mam z kim na ten temat porozmawiać i nie chwalę się tu tylko prosze o poradę/informację/pocieszenie
Skończył sie 3. Dalej bolały mnie piersi i ogólenie podbrzusze i zrobiłam test wczoraj i wyszedł pozytywny...
Poszłam do lekarza i powiedział ze nie widzi pęcherzyka... Ostatni okres miałam 27.01
Powtórz betę po 48h, jeśli urośnie o przynajmniej 66% to wszystko może być ok, a to nie był okres tylko np. jakiś krwiak się opróżnił. Jeśli spada to niestety prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna. Powodzenia!Cześć Wszystkim starającym się mam do Was pytanie jako że nie mam z kim na ten temat porozmawiać i nie chwalę się tu tylko prosze o poradę/informację/pocieszenie
Podaj normy, który dzień cyklu i kiedy ostatnie omO jestem w podobnej sytuacji.... ja mam 196 i nie wiem czy to dobrze czy źle...
Według tableli znalezionych w necie to 3/4 tydzień.
Kiedy miałaś mieć okres?Dziewczyny beta 148,11 jest ok?
Nie ma sensu chyba...Może betę zrób?
Kiedy miałaś mieć okres?