jaguar
Fanka BB :)
Pewnie! Nasze niezawodne dziewczyny! Będą nam kibicować!Chętnie Hahah tylko czy będą chętne żeby go oglądać [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie! Nasze niezawodne dziewczyny! Będą nam kibicować!Chętnie Hahah tylko czy będą chętne żeby go oglądać [emoji16]
Jestem zaczęłam szósty tydzień (5+1) jeszcze przed wizyta u lekarza, ale robiłam testy i betęI jesteś w ciąży? Przepraszam, tyle nas jest, że nie wiem [emoji2356]
Chyba jednak nieMyślę że na tym wątku każdej z nas płeć jest obojętna [emoji6]
My też w cyklu w którym się udało dawaliśmy sobie wręcz 0 szansy.. Mieliśmy ciężki miesiąc, ciche dni.. Odpuscilismy po 2 latach starań.. A tu niespodzianka i już leci 16 tydzień i będziemy mieli coreczke ja robiłam betę 3 razyDzięki dziewczyny [emoji6] w szoku jestem, w ogóle nie liczyłam na ten cykl. Jutro rano powtórzę test i pójdę na betę dla pewności. Pierwszy raz będę robiła betę [emoji2960] jeśli jutro wyjdzie ok, to kiedy powinnam ją powtórzyć? Po 48h? To będzie sobota, laboratorium zamknięte. Jeśli powtórzę w poniedziałek będzie ok? [emoji6]
Gratulacje!!! 3mam kciuki za wizytę, będzie dobrze [emoji123] oby moje przeczucie mnie nie myliło...Jestem zaczęłam szósty tydzień (5+1) jeszcze przed wizyta u lekarza, ale robiłam testy i betę
Złote strzały zdarzają się niestety rzadko [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526]Może tak może nie, ale raczej nie nastawiaj się że w 1 cyklu zajdziesz bo tak planujesz [emoji6]
Chcesz chłopczyka czy dziewczynkę?Chyba jednak nie
U nas udało się w drugim cyklu starań bez wyliczania i presjiZłote strzały zdarzają się niestety rzadko [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526]