Zainteresowały mnie te dziewczyny i ich strona. Czy któraś z was ma tego ebooka? Warto w to zainwestować ?
Myślę że warto. Ja mam lekka nadwagę, do zrzucenia 10-15 kg, przez nieudane starania zajadałam i mało się ruszałam. Ten ebook kosztuje chyba 30 zł więc to żadna inwestycja, a historie kobiet z insta sa mega pozytywne. Ja narazie nie kupuje, nie mam siły na dietę, po ciąży schudnę hehe[emoji28]
Znam twoja historie, byłam na starczkach 2018 z migdałowe i innymi dziewczynami. Nie udzielalam się, podczytywałam, ale ciebie zapamiętałam.
Nie liczyłam moich cykli starań, ale na pewno ze 20 się nazbierało. Do tego stracona ciąża w 12 tyg, łyżeczkowanie, szpital...
Nie wiem co bym na twoim miejscu zrobiła, nie jestem lekarzem, twój przypadek jest rzadki, nie wiem czy podobny problem ma jakas dziewczyna na forum. Ja mam siwetnego lekarza, ginekolog i terapeuta w jednym! Życzę Ci tego samego, dobry lekarz doprowadzi cię do ciąży. Może klinika, ale na pewno w twojej okolicy bliższej lub dalszej jest lekarz, który na ciebie czeka i dzięki niemu i sobie oczywiście, będziesz mamą.
EDIT:
Na co jeszcze wpadłam, spróbuj zapytać lekarza o hsg, z tego co się orientowałam, ale może się mylę, najpierw sprawdza się, czy jajowody są drożne, i czy nie ma na macicy polipów np, a potem dopiero wdraża się terapię lekową. Więc może coś na rzeczy... Zapytaj, może Ci coś doradzi.