U
użytkownik-a
Gość
Ja dzisiaj 20 dc w tym cyklu miałam monitoring 15 dnia była owulacja pokladam duże nadzieję w tym cyklu boję się rozczarowania .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że toksoplazmozy nie miałaś nigdy, także uważaj na bezdomne kotki i myj wszystko dokładnie, zero sushi!
Różyczki masz ponad 100 przeciwciał igg, więc wydaje mi się że spora ilość, ale skonsultuj jeszcze z lekarzem chociaż ja bym się nie szczepila. ja miałam 500. Obecnie różyczki nie masz.
Cytomegalie przechodziłas dawniej bo masz sporo przeciwciał igg a obecnie zakażenia nie masz także jesteś bezpieczna nawet w ciąży [emoji4]
A robiłaś jakieś badania, czy prewencyjnie po prostu bardziej się lekarz tobą opiekuje?Ja mam wizyty co dwa tygodnie na każdej USG. Dostałam lek na podtrzymanie. Jeśli tym razem się nie uda to w następnej dostanę heparynę i acard.
Ja też boję się rozczarowania.... Ale po nim przyjdzie akceptacja obecnego stanu rzeczy, otrzepiemy się i pojdziemy dalej [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]Ja dzisiaj 20 dc w tym cyklu miałam monitoring 15 dnia była owulacja pokladam duże nadzieję w tym cyklu boję się rozczarowania .
A Ty który dzień cyklu?Ja też boję się rozczarowania.... Ale po nim przyjdzie akceptacja obecnego stanu rzeczy, otrzepiemy się i pojdziemy dalej [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
P. S. Korzystam, że na forum ostatnio cicho i się uzewnętrzniłam, bo raczej czytam was najczęściej [emoji3526]
A ok już wiem .23A Ty który dzień cyklu?
Tylko Duphastpon, chociaż robiłam progesteron więc to nie jest przyczyną. Jestem na L4 od 5 tygodnia ciąży.A robiłaś jakieś badania, czy prewencyjnie po prostu bardziej się lekarz tobą opiekuje?
Jakie to leki na "podtrzymanie"?
3mam kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku
Dzieki za link, nie slyszalam nigdy o nichWitajcie dziewczyny
Gratuluję nowych kreseczek i czekamy na więcej !
Ja też ostatnio tylko podczytuje. Czekam na wyniki posiewu z kanału szyjki macicy. Chyba jakas bakteryjka bo leczenie objawowe nie pomogło. Do końca tygodnia powinnam mieć wynik, raczej na pewno dostanę antybiotyk więc muszę cierpliwie czekać na kolejny cykl że staraniami.
Piszę bo od niedawna obserwuje na Instagramie i YT dziewczyny z Akademii Płodności. Może słyszałyście ? Wrzucam link do filmiku z dzisiaj. Mnie osobiście podnosi na duchu. Każda z nas ma swoją historię i każda jest równie ważna.
Będzie nowy cykl ! Głowa do góry [emoji182][emoji182]Witam się w 1dc. Czuje się totalnie okresowo czyli h..owo. no cóż zamówiłam dziś inofem i będziemy działać. Jest prawie środek tygodnia a ja otworzyłam wino i zalewam smutki [emoji19]
I przyszla @ 4 dni później niż miała być... Jestem załamana