Poczytaj może najpierw jakieś recenzje czy opinie. Ja je obserwuje głównie ze względu na to że historie które przedstawiają dodaja mi otuchy. Dzisiaj o 9:45 mają być w ddtvnSerioooo? A już miałam kupować.... Hmmm
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Mam 32 lata. Staramy się o drugie dziecko. O córkę staraliśmy się raptem pół roku [emoji1745]
Rety.... Ja chyba nie dotrwam do tego czasu..... Już po tym roku myślę że będzie taki dzień kiedy będę musiała powiedzieć sobie dość, bo nie zniosę tego. Płaczę od trzech dni i nie mogę się pozbierać. Ile masz lat???? Podziwiam Cię.... To już szmat czasu
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mi wyszedl test juz 4 dni przed misiaczka a w jej dzien miesiaczki bardziej pozytywny. Ogolnie najlepszy jest elektroniczny test bo nie trzeva sie dopatrywac jakiejs ukrytej kreseczkiDziewczyny 4dzien spóźnia się @ i robiłam test dzień przed i w dzień @ i była biel możliwe że teraz bym zobaczyła dwie kreski? Boję się trochę kolejnego rozczarowania. Chwilami pobolewa mnie lewy a później prawy jajnik, piersi tak bolesne że dotknąć się nie da. Rzadko mi się spóźnia zazwyczaj 1 dzien max 2
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mi sie wydaje ze jeszcze chwile trzeba poczekac. Znaczy u mnie bylo tak ze kreski byly obie tak samo intensywne a na drugi i trzeci dzien testowa byla jeszcze mocniejsza od kontrolnej i wtedy mialam dopiero owulacje. Choc z testami wiesz roznie jestDziewczynu co myślicie?
Zbliża się, czy już jest ?Zobacz załącznik 1087211
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ten dolmy na 100% pozytyw ja taki sam mialam i sie udalo powodzeniaDziewczyny ta dolna to pozytyw? PS. Te kłucie z soboty to widocznie przedowulacyjne, dzisiaj 17dc. Owulacja musiała mi się przesunąć przez przeziębienie.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wyglada ze owulacja byla. U mnie tez malo przytulasow a w dzien owulacji nawet nie bylo a sie udalo powodzenia zyczeHey dziewczyny, u mnie 23 dzień cyklu, owulacja była 20.02. albo 21.02., załączam zdjęcie testów owu. Boboseksow mało niestety... W piątek ma być @. Nie wiem jak się czuję, trochę na okres, ale trochę inaczej. Myślę, że sobie wmawiam ciążę Hehe [emoji28] mam dużo śluzu jakby płodnego i boli mnie brzuch jak na okres. Piersi zawsze zaczynają mnie bolec zaraz po owu, tym razem zero bólu aż do wczoraj. Więc czekam niecierpliwie. Myślę że będę testować jak się spóźni @ około 2-3 dni... Może w niedzielę [emoji3526] test już zakupiłam, bo zawsze, gdy mi się spóźniała @ wypadała niedziela i musieliśmy szukać apteki dyżurującej, a za granicą cudem jest znaleźć dyżurująca aptekę w pobliżu, a jak dzwonisz dzwonkiem i zamiast leków na jakąś śmiertelną chorobę prosisz o..... test ciążowy to babki mordują wzrokiem hahaha [emoji23]
Kto testuje niedługo? Zobacz załącznik 1087427
Marchewka20
Zaciekawiona BB
martini87
Tak. Ja dosyć ciężko wchodzę w nowe cykle..Dziewczyny czy któraś z Was też tak przeżywa kolejna porażkę ? Ja mam tak pierwszy raz odkad się nie udaje.... 12 cykl legł w gruzach i nie mogę się pozbierać od 3 dni
reklama
MalyGosc
Coś jest dziwnego.... Test który robiłam wczoraj przed krwawieniem ok. 3/4 godz szybciej wyszły dwie kreski co prawda ta druga jest słaba ale jest... Jak myślicie błąd czy może jednak jest
A czy ta druga kreska była w wymaganym czasie odczytu wyniku testu?
Myśle, ze jeśli pojawiła po dłuższym czasie to albo wynik negatywny albo zrób test jeszcze raz. W każdym razie na pewno jest nieważny.