Mrufka®®®
Fanka BB :)
Mój synek w sierpniu 5 skończył5 lat skończyła w grudniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój synek w sierpniu 5 skończył5 lat skończyła w grudniu
Progesteron chyba między 21 a 24 dcDziewczyny dziś 13 dc pęcherzyk 15 mm wiec JesCE jakieś 4 dni do owulacji ale endomeyium cienkie. Co można zrobić na endonzeby je poprawic? I dwa kiedy najlepiej zbadać progesteron żeby wiedzieć czy jest odpowiednio wysoki? Który dzień cyklu?
Haha ja słoikami nutelle że słonymi paluszkamiJa jadłam na początku ciąży mielonke na kanapce z sosem salsa jak o tym myślę teraz to mam ochotę wymiotować
A jaki to sos salsa? Albo jestem głodna albo coś ale jak napisałaś o mielonce to mnie naszła chcicaJa jadłam na początku ciąży mielonke na kanapce z sosem salsa jak o tym myślę teraz to mam ochotę wymiotować
No to ja się czuje jak odmieniec bo nie miałam żadnych dziwnych zachcianekHaha ja słoikami nutelle że słonymi paluszkami
Ja w ciąży wszystkie wyleczyłam że znieczuleniemOrientujecie się jak to jest z leczeniem zębów z NFZ w ciąży? Tak wiem, nie jestem w ciąży a temat na tapecie Czy jest jakiś limit czy jak to jest?
Taki co zazwyczaj się do naczosow serwuje czerwony z pomidorami, paprykami i przyprawami. Łyżka go wyjadałamA jaki to sos salsa? Albo jestem głodna albo coś ale jak napisałaś o mielonce to mnie naszła chcica
Ale prywatnie czy na nfz?Ja w ciąży wszystkie wyleczyłam że znieczuleniem