reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No to czekanie jest straszne 😭 jeśli nie jestem w ciąży to niech nadejdzie ten okres i tyle a tu ciągle takie myśli "a może jednak..." mimo tylu negatywnych testów. Ciągle oglądam jakieś filmy gdzie laski robią testy i negatywne dzień po dniu a później nagle ll i cały czas myślę, że może i u mnie tak właśnie będzie...
U mojej koleżanki tak było! Tydzień-dwa po terminie @ a tu sikane ciągle negatywne :) Powiedziała, że w nosie to ma i idzie na betę. Beta wynosiła 6 z hakiem więc malutko. Teraz ma zdrowego synka :)

Kobietki ,
wiem, ze ciężko wytrzymać, ale test naprawdę najlepiej robić w dniu spodziewanej . Możliwe, ze ciąża wyjdzie dzień-dwa wcześniej niż spodziewana @ , ale zdarzyć się może tez tak, ze ciąża nie przetrzyma miesiączki , właśnie tej pierwszej po zapłodnieniu . Jednym słowem , trzeba miec cierpliwość , żeby później nie miło nie być zaskoczona. Na początku starań potrafiłam robić testy kilka dni po owu . Teraz już podchodzę chłodniej. A kreska musi być widoczna , nie musi być tłusta ,ale widoczna .

Kurcze siedzę i ziewam, spać mi się chce. Tylko odświeżam stronę i czekam na jakieś dobre wiadomości.
Ja to samo dzisiaj...
Ale u mnie doszło cos jeszcze....
POMARAŃCZE! Tony pomarańczy zjadam od wczoraj.... @ teoretycznie jutro... cycki jak balony, nic nie bolą... ehhhhh.... a tu tylko czekać pozostalo...

reklama
Do góry