reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No to czekanie jest straszne 😭 jeśli nie jestem w ciąży to niech nadejdzie ten okres i tyle a tu ciągle takie myśli "a może jednak..." mimo tylu negatywnych testów. Ciągle oglądam jakieś filmy gdzie laski robią testy i negatywne dzień po dniu a później nagle ll i cały czas myślę, że może i u mnie tak właśnie będzie...
U mojej koleżanki tak było! Tydzień-dwa po terminie @ a tu sikane ciągle negatywne :) Powiedziała, że w nosie to ma i idzie na betę. Beta wynosiła 6 z hakiem więc malutko. Teraz ma zdrowego synka :)

Kobietki ,
wiem, ze ciężko wytrzymać, ale test naprawdę najlepiej robić w dniu spodziewanej . Możliwe, ze ciąża wyjdzie dzień-dwa wcześniej niż spodziewana @ , ale zdarzyć się może tez tak, ze ciąża nie przetrzyma miesiączki , właśnie tej pierwszej po zapłodnieniu . Jednym słowem , trzeba miec cierpliwość , żeby później nie miło nie być zaskoczona. Na początku starań potrafiłam robić testy kilka dni po owu . Teraz już podchodzę chłodniej. A kreska musi być widoczna , nie musi być tłusta ,ale widoczna .

Kurcze siedzę i ziewam, spać mi się chce. Tylko odświeżam stronę i czekam na jakieś dobre wiadomości.
Ja to samo dzisiaj...
Ale u mnie doszło cos jeszcze....
POMARAŃCZE! Tony pomarańczy zjadam od wczoraj.... @ teoretycznie jutro... cycki jak balony, nic nie bolą... ehhhhh.... a tu tylko czekać pozostalo...

reklama
Do góry