reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny.
Mam pytanie a tu chyba najbardziej doswiadczone :)
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Może jeszcze powtórz betę i zobaczysz czy przyrost się poprawił.

reklama
Hej dziewczyny.
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079

Koniecznie idź do lekarza. Przyrost nie prawidłowy wiec lekarz powinna cię zobaczyc czy jest jakiś pęcherzyk w macicy. Idź do kogokolwiek jeśli ona ma takie podejście

Hej dziewczyny.
Przyrost za słaby ale jest. Ja bym zrobiła jeszcze jedną betę dla porównania.

Hej dziewczyny.
Może beta wzrosla po prostu. Jak masz możliwość to idź zrób jeszcze raz betę 🙂

reklama
Do góry