olaaa7
Fanka BB :)
Jak nie lubie takich sosów to teraz bym zjadłaTaki co zazwyczaj się do naczosow serwuje czerwony z pomidorami, paprykami i przyprawami. Łyżka go wyjadałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie lubie takich sosów to teraz bym zjadłaTaki co zazwyczaj się do naczosow serwuje czerwony z pomidorami, paprykami i przyprawami. Łyżka go wyjadałam
No widzisz jakiego masz szefa wyrozumiałegoNo i smerfetki nie ma... a ja taka ciekawa jestem
szef siedzi obok a ja na forum jestem. Nie dość że nie robi nic związanego z robotą to jeszcze planuje bobo... nic tylko do zwolnienia
Nie rozumiem czemu każe czekać na krwawienie. Jak dla mnie to ciąża tylko ten przyrost mały. Może skonsultuj jeszcze z innym lekarzem.Hej dziewczyny.
Mam pytanie a tu chyba najbardziej doswiadczone
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Wg mnie to ciążaHej dziewczyny.
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Beta się chyba powinna podwoić w ciągu 48h? Ja bym na pewno udała się do innego lekarza i to szybkoNie rozumiem czemu każe czekać na krwawienie. Jak dla mnie to ciąża tylko ten przyrost mały. Może skonsultuj jeszcze z innym lekarzem.
Wg mnie to ciąża
Powtórz jeszcze betę dla pewności , żeby zobaczyć przyrostHej dziewczyny.