reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No i smerfetki nie ma... a ja taka ciekawa jestem :(

szef siedzi obok a ja na forum jestem. Nie dość że nie robi nic związanego z robotą to jeszcze planuje bobo... nic tylko do zwolnienia :p:p:p:p
No widzisz jakiego masz szefa wyrozumiałego :D
No dziwne że nie dała nic znać. Może wyszły dwie kreski i poleciała na bete.

Hej dziewczyny.
Mam pytanie a tu chyba najbardziej doswiadczone :)
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy?
IMG_20200109_130006.jpeg

Hej dziewczyny.
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Nie rozumiem czemu każe czekać na krwawienie. Jak dla mnie to ciąża tylko ten przyrost mały. Może skonsultuj jeszcze z innym lekarzem.

Hej dziewczyny.
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Wg mnie to ciąża :)

reklama
Wg mnie to ciąża :)
Hej dziewczyny.
Powtórz jeszcze betę dla pewności , żeby zobaczyć przyrost :)

Do góry