olaaa7
Fanka BB :)
Oby jak najszybciejKiedyś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby jak najszybciejKiedyś...
Ale plamień nie masz?Chodzę cały czas z wkładka bo nogi mnie bolą od biegania do toalety "bo chyba już sie zaczęło" cały czas coś tam jakby leci i mam takie podedyncze napięcia (tak do odczuwam) bezbolesne ale takie napięcia macicy jakby tam ktoś nadmuchiwal balon
Nope... Ani kropelki krwi.Ale plamień nie masz?
Nie łam się , nie jesteś samaPowinnam dostać okres dwa dni temu . Taka mała ta beta znowu nic ☹ załamka ☹ pewnie w nocy przyjdzie @ ☹
Ale może jeszcze za wcześnie na test? może za małe stężenie.28 dc
Im bardziej patrzę tym bardziej nie ma II kreski. :-(Zobacz załącznik 1066026
To nie trać nadziei Też miałam uczucie mega wilgoci i jakby coś ze mnie leciało.Nope... Ani kropelki krwi.
Może implantacyjne?Ja mam plamienie dzisiaj, lekko brązowe. Do @ jeszcze dużo czasu:/
Może jeszcze za wcześnie? U mnie też nic. Nie martw się, nie jesteś sama choć wiem, że to marne pocieszenie28 dc
Im bardziej patrzę tym bardziej nie ma II kreski. :-(Zobacz załącznik 1066026