Zdecydowanie, a najgorsza druga połowa cyklu. Ja tylko od męża co chwilę słyszę "cierpliwości", ale żeby to było takie proste.I to czekanie jet najgorsze, a ja strasznie niecierpliwa jestem, chociaż moje dziecię triche mnie tej cierpliwości w tym roku nauczyło
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
No właśnie... To nie jest takie proste zwłaszcza jak mnie pieką jajniki i w macicy i cycki zaraz mi wybuchną a tu jeszcze tydzień trzeba czekać przynajmniej żeby mieć pewnośc czy to ciąża czy szaleństwo jednorazowe hormonów xDZdecydowanie, a najgorsza druga połowa cyklu. Ja tylko od męża co chwilę słyszę "cierpliwości", ale żeby to było takie proste.
Z dwojga złego, zastanawiam się kto ma lepiej. Też mam max tydzień do @, ale kompletnie nic nie czuje, poza jakimiś pojedynczymi skurczami w brzuchu. Ty masz się chociaż nad czym zastanawiaćNo właśnie... To nie jest takie proste zwłaszcza jak mnie pieką jajniki i w macicy i cycki zaraz mi wybuchną a tu jeszcze tydzień trzeba czekać przynajmniej żeby mieć pewnośc czy to ciąża czy szaleństwo jednorazowe hormonów xD
Dobre pytanie, trzyma nas tu w niepewnościGdzie nam zaginęła Smerfetka?
Asia28BK
@Smerfetka94 robiłaś test?
Powiem wam że bardzo nie lubię jak ktoś tak jak smerferka nakręca siebie i nas bardzo mocno,my się angażujemy,a potem zostawia nas bez odpowiedzi:-/
A z tego co czytam różne wątki robi tak już nie pierwszy raz :-/
Powiem wam że bardzo nie lubię jak ktoś tak jak smerferka nakręca siebie i nas bardzo mocno,my się angażujemy,a potem zostawia nas bez odpowiedzi:-/
olaaa7
Mam nadzieję, że coś jej pilnego wypadło dlatego nie daje znać. Bo jeśli jest inaczej to faktycznie trochę nie fajnie by było.@Smerfetka94 robiłaś test?
Matka. Wariatka
No to czekanie jest straszne jeśli nie jestem w ciąży to niech nadejdzie ten okres i tyle a tu ciągle takie myśli "a może jednak..." mimo tylu negatywnych testów. Ciągle oglądam jakieś filmy gdzie laski robią testy i negatywne dzień po dniu a później nagle ll i cały czas myślę, że może i u mnie tak właśnie będzie...
olaaa7
Na pewno kiedyś tak będzie i pojawią się IINo to czekanie jest straszne jeśli nie jestem w ciąży to niech nadejdzie ten okres i tyle a tu ciągle takie myśli "a może jednak..." mimo tylu negatywnych testów. Ciągle oglądam jakieś filmy gdzie laski robią testy i negatywne dzień po dniu a później nagle ll i cały czas myślę, że może i u mnie tak właśnie będzie...
reklama
Matka. Wariatka
Kiedyś...Na pewno kiedyś tak będzie i pojawią się II