reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej :) ja to wcale nie wiem jaki mam dc :D
Dlatego zmarnowalam juz 4 testy owu, dwa wyszly z jedna kreska i dwa ostatnie z druga blada...mysle ze kolejny zrobię w piatek, bo sie nakrecilam.
Sen mialam oczywiscie, ze robilam test ciazowy, a tam dwie grube krechy i pisalam do was ze jak to, przeciez beta spadla....
Masakra.

Hej :) ja to wcale nie wiem jaki mam dc :D
Dlatego zmarnowalam juz 4 testy owu, dwa wyszly z jedna kreska i dwa ostatnie z druga blada...mysle ze kolejny zrobię w piatek, bo sie nakrecilam.
Sen mialam oczywiscie, ze robilam test ciazowy, a tam dwie grube krechy i pisalam do was ze jak to, przeciez beta spadla....
Masakra.
A nie boisz się że przegapisz owu jak test dopiero w piątek? Powinno się codziennie :)

reklama
A nie boisz się że przegapisz owu jak test dopiero w piątek? Powinno się codziennie :)
No wlasnie sama nie wiem..15tego dostalam to krwawienie zakanczajace ciaze bio...i nie wiem jak liczyc owu, jesli to byl przy okazji okres, to mamy dopiero 10dc, a moje cykle to 30 dni..no ale tak jak mówię, teraz moze byc wszystko zaburzone.

Do góry