Dorciaaaa88
Fanka BB :)
Ooo to ja tez @ za 5 dni. Testujemy razem?Mam to samo... praktycznie co cykl jestem w ciąży urojonej do @ zostało mi jakieś 5 dni...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to ja tez @ za 5 dni. Testujemy razem?Mam to samo... praktycznie co cykl jestem w ciąży urojonej do @ zostało mi jakieś 5 dni...
U mnie 3 dni do @, ale boje się testowaćOoo to ja tez @ za 5 dni. Testujemy razem?
Dla mnie negatywJa przy pcos urodziłam 2 dzieci bez wspomagania. To nie wyrok, powodzenia
Planuje testować w piątekOoo to ja tez @ za 5 dni. Testujemy razem?
A długo się staracie ? My jakoś od września 2019, też o pierwszego bombelkaOoo to ja tez @ za 5 dni. Testujemy razem?
Żeby potwierdzić czy mam owulację robiłam progesteron. Powinno się go robić między 21-23dc z tego co pamiętam. Wynik powyżej 12 informuje że owu byla.Super! Tylko ja nawet nie wiem czy mam owulację, no i długie cykle [emoji848]
A długo się staracie ? My jakoś od września 2019, też o pierwszego bombelka
A nie boisz się że przegapisz owu jak test dopiero w piątek? Powinno się codziennieHej ja to wcale nie wiem jaki mam dc
Dlatego zmarnowalam juz 4 testy owu, dwa wyszly z jedna kreska i dwa ostatnie z druga blada...mysle ze kolejny zrobię w piatek, bo sie nakrecilam.
Sen mialam oczywiscie, ze robilam test ciazowy, a tam dwie grube krechy i pisalam do was ze jak to, przeciez beta spadla....
Masakra.
No wlasnie sama nie wiem..15tego dostalam to krwawienie zakanczajace ciaze bio...i nie wiem jak liczyc owu, jesli to byl przy okazji okres, to mamy dopiero 10dc, a moje cykle to 30 dni..no ale tak jak mówię, teraz moze byc wszystko zaburzone.A nie boisz się że przegapisz owu jak test dopiero w piątek? Powinno się codziennie