reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej Dziewczyny, czy testosteron 0.57 przy normie 0.48 to duży odchył? Niestety chyba potwierdza się moja pcos [emoji22]

reklama
Umówiłam się do lekarza się ogólnie przebadać, bo pomyślałam wczoraj, że już dość dawno nie bylam i że to kompletnie nierozsądnie. Wizyta na 14 dc. Ma to sens? Będzie coś widać? Ostatni cykl 27 dni, poprzedni 30. Wy się znacie to mi tu doradzicie :) z innym terminem będzie ciężko, mam nadzieję, że ten jest mimo wszystko względnie z sensem. Nie planuje jakichś wielkich badań w związku z tymi staraniami, ale zobaczymy co dr powie no i fajnie by było jakby mi powiedział co z pęcherzykiem, tylko wlasnie.. czy będzie w takim dniu w stanie cokolwiek stwierdzić :)
Wiesz co, ja mam bardzo regularne cykle 25/26 dni. Owu mam około 11 dnia cyklu i kiedyś poszłam do gina 6dnia cyklu i widziała w prawym jajniku pęcherzyk, obliczyła na szybko że za 4-5dni trzeba działać. Także analogicznie patrząc na Twój cykl to powinno coś być widać, tak mi się wydaje😊

Hej dziewczynki. Widzicie coś tu???robiony z południowego moczu.....27dc -cykle ok 30 dni...co myślicie? Dziwnie wysechl
20200224_213859.jpeg

Załączniki

• 20200224_213816.jpeg
    20200224_213816.jpeg
    42,9 KB · Wyświetleń: 99
Zdjęcie robione po czasie.@ powinna być dopiero w piątek...mocz był na pewno rozcienczony bo ledwo ledwo zoltawy. Straszne to czekanie jest...od tygodnia są takie dni że mnie straszne mdli,piersi bolą niemiłosiernie A dziś zaczął boleć okresowo brzuch.nie mam zwyczaju spać w dzień A dziś po pracy padlam....chyba jutro rano powtorze-nie wytrzymam do piątku

reklama
Do góry