reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej Dziewczyny, czy testosteron 0.57 przy normie 0.48 to duży odchył? Niestety chyba potwierdza się moja pcos [emoji22]

reklama
Umówiłam się do lekarza się ogólnie przebadać, bo pomyślałam wczoraj, że już dość dawno nie bylam i że to kompletnie nierozsądnie. Wizyta na 14 dc. Ma to sens? Będzie coś widać? Ostatni cykl 27 dni, poprzedni 30. Wy się znacie to mi tu doradzicie :) z innym terminem będzie ciężko, mam nadzieję, że ten jest mimo wszystko względnie z sensem. Nie planuje jakichś wielkich badań w związku z tymi staraniami, ale zobaczymy co dr powie no i fajnie by było jakby mi powiedział co z pęcherzykiem, tylko wlasnie.. czy będzie w takim dniu w stanie cokolwiek stwierdzić :)
Wiesz co, ja mam bardzo regularne cykle 25/26 dni. Owu mam około 11 dnia cyklu i kiedyś poszłam do gina 6dnia cyklu i widziała w prawym jajniku pęcherzyk, obliczyła na szybko że za 4-5dni trzeba działać. Także analogicznie patrząc na Twój cykl to powinno coś być widać, tak mi się wydaje😊

Hej dziewczynki. Widzicie coś tu???robiony z południowego moczu.....27dc -cykle ok 30 dni...co myślicie? Dziwnie wysechl
20200224_213859.jpeg

Załączniki

• 20200224_213816.jpeg
    20200224_213816.jpeg
    42,9 KB · Wyświetleń: 94
Zdjęcie robione po czasie.@ powinna być dopiero w piątek...mocz był na pewno rozcienczony bo ledwo ledwo zoltawy. Straszne to czekanie jest...od tygodnia są takie dni że mnie straszne mdli,piersi bolą niemiłosiernie A dziś zaczął boleć okresowo brzuch.nie mam zwyczaju spać w dzień A dziś po pracy padlam....chyba jutro rano powtorze-nie wytrzymam do piątku

reklama
Do góry