Hej Dziewczyny, czy testosteron 0.57 przy normie 0.48 to duży odchył? Niestety chyba potwierdza się moja pcos [emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co, ja mam bardzo regularne cykle 25/26 dni. Owu mam około 11 dnia cyklu i kiedyś poszłam do gina 6dnia cyklu i widziała w prawym jajniku pęcherzyk, obliczyła na szybko że za 4-5dni trzeba działać. Także analogicznie patrząc na Twój cykl to powinno coś być widać, tak mi się wydajeUmówiłam się do lekarza się ogólnie przebadać, bo pomyślałam wczoraj, że już dość dawno nie bylam i że to kompletnie nierozsądnie. Wizyta na 14 dc. Ma to sens? Będzie coś widać? Ostatni cykl 27 dni, poprzedni 30. Wy się znacie to mi tu doradzicie z innym terminem będzie ciężko, mam nadzieję, że ten jest mimo wszystko względnie z sensem. Nie planuje jakichś wielkich badań w związku z tymi staraniami, ale zobaczymy co dr powie no i fajnie by było jakby mi powiedział co z pęcherzykiem, tylko wlasnie.. czy będzie w takim dniu w stanie cokolwiek stwierdzić
Na drugim zdj coś jak było ale nie do końca jestem pewno. Rano powtórz [emoji8]Hej dziewczynki. Widzicie coś tu???robiony z południowego moczu.....27dc -cykle ok 30 dni...co myślicie? Dziwnie wysechlZobacz załącznik 1084579
Jak dla mnie to test wyglada na zalany. Musisz powtórzyć.Hej dziewczynki. Widzicie coś tu???robiony z południowego moczu.....27dc -cykle ok 30 dni...co myślicie? Dziwnie wysechlZobacz załącznik 1084579
Dla mnie też wygląda na rozlany..Hej dziewczynki. Widzicie coś tu???robiony z południowego moczu.....27dc -cykle ok 30 dni...co myślicie? Dziwnie wysechlZobacz załącznik 1084579
Aga, będziesz teraz mieć leki i na pewno się uda. Jesteś już bliżej niż dalej. Ściskam
Hej dziewczynki. Widzicie coś tu???robiony z południowego moczu.....27dc -cykle ok 30 dni...co myślicie? Dziwnie wysechlZobacz załącznik 1084579
Dzięki za wsparcie. To bardzo miło z Twojej strony
Dla mnie tez rozlany - do powtórki.