Kokosowe_sny
Fanka BB :)
Dziewczyny, jakie testy owulacyjne polecacie? Nigdy nie robiłam, pomyślałam, że może warto byłoby spróbować tylko zupełnie się na nich nie znam, doradzcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja robię zwykle paskowe femometer niby kompatybilne(? ) z aplikacja pod tą samą nazwa. TAkie kupiłam na amazonie. Ale dziewczyny chwalą test clearblue taki elektroniczny. Jest bardziej czytelny bo przy wyrzucie lh pokazuje uśmiechnięta buzkea przy braku puste kóleczko. Też przymierzam się do jego zakupuDziewczyny, jakie testy owulacyjne polecacie? Nigdy nie robiłam, pomyślałam, że może warto byłoby spróbować tylko zupełnie się na nich nie znam, doradzcie
Tak to wygląda. Robisz zdjęcie zrobionego testu i niby wylicza jakiś tam poziomDziewczyny, jakie testy owulacyjne polecacie? Nigdy nie robiłam, pomyślałam, że może warto byłoby spróbować tylko zupełnie się na nich nie znam, doradzcie
Jednak faceci inaczej...ja dlatego tez kupilam testy, ale M nawet nie wie, dobrze, ze Wy jestesciekochana ja go doskonale rozumiem. ja wpadlam w takie bledne kolo, ze nie umialam z moim P. rozmawiac o niczym innym tylko o owulacji, testach i ewentualnej ciazy badz kolejnej porazce. W koncu wykrzyczal mi, ze kocha mnie, ze chce ze mna zalozyc rodzine, miec dzidziusia ale on juz tak nie moze. ze jak mam owulacje to seks na odpierdziel sie, szybki, najchetniej rozlozylabym nogi i lezala. na szczescie ogarnelam swoj tylek i swoja psychike i sama zaczelam powolutku zmieniac swoje nastawienie. Testy owu nadal robilam, ale nie mowilam mu tak jak wczesniej, ze juz dzisiaj musimy i koniec. on byl szczesliwy a ja mialam swoja slodka tajemnice
Mój z kolei sam pyta kiedy mam owulacje. Ale on też bardzo pragnie dziecka. Mówi, że czas ucieka i nie chce być "starym pierdem" bo wstyd jak po dziecko do szkoły przyjdzie i będą myśleli, że jest jego dziadkiem choć wcale stary nie jest bo ma 27 latJednak faceci inaczej...ja dlatego tez kupilam testy, ale M nawet nie wie, dobrze, ze Wy jestescie
Hej, ja robię zwykle paskowe femometer niby kompatybilne(? ) z aplikacja pod tą samą nazwa. TAkie kupiłam na amazonie. Ale dziewczyny chwalą test clearblue taki elektroniczny. Jest bardziej czytelny bo przy wyrzucie lh pokazuje uśmiechnięta buzkea przy braku puste kóleczko. Też przymierzam się do jego zakupu
Hej ja dziś 9dpo ale to samo lekkie skurcze, śluzu od wczoraj też mam dużo. Rano tak mokro, że myślałam, że już przyszła @. Ale krwi nie ma. Myślę, że dopóki jędza nie przyjdzie to możemy mieć nadziejeHej wracam w drugim cyklu starań dziś 10dpo: czuje lekkie skurcze jak na okres, ale delikatne i czasem łaskotanie (?), cycki nie bola. Przeczucie takie: czasem mam myśli: wow chyba się udało!, a za chwile: niee, teraz znowu nie...
Czy takie uczucie w podbrzuszu (lekko okresowe) plus duzo śluzu: wodnisty, ale lekko mleczny mogą w ogole dawać jeszcze nadzieje?
Tak też myślę, że to najodpowiedniejszy wybór. Przynajmniej nie dopatrujesz się czy kreska ciemna czy jest ta owulacja. A przecież wystarczy wypić więcej płynów i już test mniej wiarygodny. Wiem, że clearblue ma jeszcze taki fioletowy elektroniczny i pokazuje zamiast 2 to 4 najplodniejsze dniKochana dziękuję za odpowiedź, chyba skuszę się na ten clearblue
A kiedy planujesz testować? dziś robiłam już research na innych forach i uczucie jak na okres nie skreśla nam szans, ze w tym cyklu się udało a prawdę mówić myślałam, ze już nie mam na co liczyć bardzo trzymam za Ciebie kciukiHej ja dziś 9dpo ale to samo lekkie skurcze, śluzu od wczoraj też mam dużo. Rano tak mokro, że myślałam, że już przyszła @. Ale krwi nie ma. Myślę, że dopóki jędza nie przyjdzie to możemy mieć nadzieje