reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny!😁Gratulacje dla wszystkich II kreseczek! Po długim dniu można poprawić sobie humor zaglądając i widząc efekty działań =D.
U mnie dziś 28dc, miała przyjść @ dziś.. ale narazie ni widu ni słychu 🤷🏻‍♀️, test rano robiony.. biel,także to rsczej jakieś opoznienie i tylko mi gra na nerwach 🤷🏻‍♀️. Pryszcze wysypały, cyce bolą wiec brakuje tylko małpy.. trzeba się nastawić na następny cykl 🙄🤷🏻‍♀️

reklama
Najgorzej [emoji849]
Cześć dziewczyny![emoji16]Gratulacje dla wszystkich II kreseczek! Po długim dniu można poprawić sobie humor zaglądając i widząc efekty działań =D.
U mnie dziś 28dc, miała przyjść @ dziś.. ale narazie ni widu ni słychu [emoji2370], test rano robiony.. biel,także to rsczej jakieś opoznienie i tylko mi gra na nerwach [emoji2370]. Pryszcze wysypały, cyce bolą wiec brakuje tylko małpy.. trzeba się nastawić na następny cykl [emoji849][emoji2370]

U mnie negatyw goni negatyw także jakaś lipa!
My miałyśmy tak samo nie? Ty też 15dc? Kurcze mogła Ci się zwyczajnie przesunąć, ja w zeszłym cyklu miałam później niż zwykle, jedyne 11 dni przed @,a nie jak zwykle 14. W dodatku któras z dziewczyn pisała, że testy wychodziły jej negatywne, a w ciaze zaszla, więc działaj tak czy inaczej i głowa do góry! ❤️ :)

reklama
Dokładnie, dziś 15dc :) No nic robię dalej [emoji23]
My miałyśmy tak samo nie? Ty też 15dc? Kurcze mogła Ci się zwyczajnie przesunąć, ja w zeszłym cyklu miałam później niż zwykle, jedyne 11 dni przed @,a nie jak zwykle 14. W dodatku któras z dziewczyn pisała, że testy wychodziły jej negatywne, a w ciaze zaszla, więc działaj tak czy inaczej i głowa do góry! [emoji3590] :)

Do góry