Mrufka®®®
Fanka BB :)
Ja tam bardzo mocno trzymam za Ciebie kciukiDzięki Kochana, ale u mnie już 27 cykl starań, trochę mam mniej entuzjazmu niż na początku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam bardzo mocno trzymam za Ciebie kciukiDzięki Kochana, ale u mnie już 27 cykl starań, trochę mam mniej entuzjazmu niż na początku
Czekam na wieściDokładnie, dziś 15dc No nic robię dalej [emoji23]
My miałyśmy tak samo nie? Ty też 15dc? Kurcze mogła Ci się zwyczajnie przesunąć, ja w zeszłym cyklu miałam później niż zwykle, jedyne 11 dni przed @,a nie jak zwykle 14. W dodatku któras z dziewczyn pisała, że testy wychodziły jej negatywne, a w ciaze zaszla, więc działaj tak czy inaczej i głowa do góry! [emoji3590]
Moje testy owu.... [emoji23] Najmocniejszy wczoraj rano a wieczorem bóle a później ciszaDokładnie, dziś 15dc No nic robię dalej [emoji23]
Moje testy owu.... [emoji23] Najmocniejszy wczoraj rano a wieczorem bóle a później ciszaZobacz załącznik 1082801
Może za dużo pijesz ja pije może 1l dziennie... A i tak testowa nigdy mi nie wyszła ciemniejsza tylko jak już to taka jak kontrolna. Jutro mam monitoring i zobaczymy czy rzeczywiście wczoraj pękłyMoże my jesteśmy jakieś do tyłu po prostu [emoji23] Ale moje to są takie bladziochy, że wstyd pokazać [emoji23] Nawet ta kontrolna[emoji23]
Ja tam bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Może za dużo pijesz [emoji848] ja pije może 1l dziennie... A i tak testowa nigdy mi nie wyszła ciemniejsza tylko jak już to taka jak kontrolna. Jutro mam monitoring i zobaczymy czy rzeczywiście wczoraj pękły
A miałaś monitoring??Oo to daj koniecznie znać. Ja piję ok 2 litrów, jednak zachowuje odstęp przed zrobieniem testu, także nie wiem. Według apki owu powinna być 17dc, zobaczymy, może jeszcze się pojawi[emoji1745]
Czekam na wieści