reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Powiem Wam, ze ile par tyle historii... Każda ma swoją. Ale cel mamy wspólny najpierw zdrowa ciąża, a potem zdrowe bobo. Wierze, ze w końcu uda nam się, a forum staraczek zostanie miłym wspomnieniem ;) Kurczę coś mnie w gardle drapie :( i to teraz .. Chyba zrobie herbatę z cytryna choć herbat nie lubię .

reklama
Hej dziewczyny 😙 Wszystkim tym, którym się udało gratuluję II kreseczek! Mnie dziś choróbsko dopadło z nosa leci, głowa i gardło bolą.. 😞 Leżę pod kocykiem a i tak mnie telepie z zimna😂 U mnie dziś 5dpo chyba poczekam z testami do terminu miesiączki, chociaż nie wiem czy wytrzymam 😂 w zapasie jakieś 22 testy paskowe i 2 clearblue😅

Hej dziewczyny [emoji11] Wszystkim tym, którym się udało gratuluję II kreseczek! Mnie dziś choróbsko dopadło z nosa leci, głowa i gardło bolą.. [emoji20] Leżę pod kocykiem a i tak mnie telepie z zimna[emoji23] U mnie dziś 5dpo chyba poczekam z testami do terminu miesiączki, chociaż nie wiem czy wytrzymam [emoji23] w zapasie jakieś 22 testy paskowe i 2 clearblue[emoji28]

To jakaś plaga. Ja tez równo w dniu owulacji się rozłożyłam! Na efekty/brak efektów jeszcze czekam. Dzisiaj 27dc

Dziękuję Ci, bardzo mnie podniosłaś na duchu :)
Nie mów tak kochana, masz prawo mieć gorszy dzień. Jesteś tylko człowiekiem i to do tego kobietą, którą nie tylko targają emocje ale również cholerne hormony. Nie napiszę Ci: nabierz dystansu - nie da się. Ale pozwól sobie na smutek dzisiaj, ale jutro nos do góry, pierś do przodu i uśmiech na twarzy!

reklama
Do góry