reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Bardzo mi przykro. Nie chce cie nakręcać ani nic, ale czytałam pełno przypadkow, że beta stanęła, albo nawet spadła, a ciąża się utrzymała i szczęśliwie zakończyła zdrowym dzieckiem. Dlatego nie działaj pochopnie, pozwól twojemu organizmowi zareagować...

Jesli masz wyniki bety, są one potwierdzeniem utraconych ciąż, masz prawo do darmowych badań na NFZ. Na forum baby boom jest temat ciąża po poronieniu. Jest podana lista badań, a także możesz porozmawiać ze staraczkami, które także przeszły kilka poronień. Są także polecane kliniki, które nie wyłudzają tylko pieniędzy... Daj sobie oczywiście tyle czasu, ile będziesz potrzebowała...
Super, dzieki. Badania te ktore moge zrobić na nfz chciałabym wlasnie na nfz a nie placic.
Muszę pogadać z lekarzem. Zobaczę co mi powie.

reklama
Dziewczyny. Co polecacie na infekcje ?
Brałam przed okresem neovaginal i prowag ale wczoraj mi się skończył i znów zaczynam odczuwać dyskomfort a za 2 dni lece za granicę i nie zdążę isc do gina.

Aj to widzę nie tylko u mnie ogórkową w tym tygodniu będzie grana [emoji1787]
Też dzisiaj mamy ogórkową hahaha Nie dało się inaczej po tych fotach ;)

Ja wkładkę nakładam od 1dpo bo się boje ze krwawienie implantacyjne przegapie [emoji1787]

Stara i głupia
Co zrobisz [emoji1745]
Plamienia nie miałam ani razu ale za to zawroty głowy i mdłości no i ból rwący podbrzusza aż do ud.

Wiem, wie, miałam bardziej na myśli ze dla człowieka niemonitorujacego (nie robiącego testów, nie sprawdzającego bety) w odbiorze byłby to spóźniony okres.
A często nawet niespóźniony bo testy robimy np jak ja 5 dni przed ..

Dziewczyny. Nie wytrzymałam i zrobiłam test bo mnie brzuch boli dość mocno jak na @ i jajniki w nocy plis ból krzyza.
Dzis 9dpo i albo mi się wydaje albo widzę jasna kreseczkę. Boje się cieszyć. Powtórzę jutro a na betę mogę isd najwcześniej w czwartek
Teraz to się przestraszyłam! Nie wiem, czy to pisałam ale jwszcze na tamtym wątku wspominałaś, że w tym cyklu też nic nie wyjdzie i tak sobie pomyślałam, że właśnie teraz się uda :D
Zamieniam się powoli w Wiedźmę ;) Intuicja mnie od grudnia nie zawiodła jeszcze.
Czekam na jutrzejszy test :D

Mi beta nie rosla, była na poziomie 100 i krwawienie przyszło po 2tygodniach.
Za mną również dwa poronienia. Dostaliśmy skierowanie na NFZ ale terminy są tragiczne. W Poznaniu 8miesiecy.
Póki co polecam Toruń,miesiąc oczekiwania :)
Dzięki dziewczyny za kazde slowo.
Powiedzcie mi jeszcze kiedy moge spodziewać sie krwawienia?
Mecza mnie juz te piersi. Z dnia na dzien wieksze i bardziej bolesne. A bolu brzucha nawet nie widac :(

reklama
Też dzisiaj mamy ogórkową hahaha Nie dało się inaczej po tych fotach ;)

Plamienia nie miałam ani razu ale za to zawroty głowy i mdłości no i ból rwący podbrzusza aż do ud.

A często nawet niespóźniony bo testy robimy np jak ja 5 dni przed ..

Teraz to się przestraszyłam! Nie wiem, czy to pisałam ale jwszcze na tamtym wątku wspominałaś, że w tym cyklu też nic nie wyjdzie i tak sobie pomyślałam, że właśnie teraz się uda :D
Zamieniam się powoli w Wiedźmę ;) Intuicja mnie od grudnia nie zawiodła jeszcze.
Czekam na jutrzejszy test :D
Myśl o mnie ciepło w takim razie [emoji1787][emoji6] pliss

Do góry