reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

@ForgetMeeNot będziesz listopadową matka [emoji2963]
A Ty kiedy testujesz? @Parsley Ty miałaś chyba owu tego samego dnia?
Pokazuje mi termin na 1.11 [emoji23][emoji23]
No nic, jeszcze się nie cieszę, ake jakby to była prawda to mój najmniej ulubiony miesiąc w roku przestałby nim być. Podobnie miałam z lutym, a mam córeczkę z lutego [emoji4]

Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa [emoji7][emoji7]

reklama
A Ty kiedy testujesz? @Parsley Ty miałaś chyba owu tego samego dnia?
Pokazuje mi termin na 1.11 [emoji23][emoji23]
No nic, jeszcze się nie cieszę, ake jakby to była prawda to mój najmniej ulubiony miesiąc w roku przestałby nim być. Podobnie miałam z lutym, a mam córeczkę z lutego [emoji4]

Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa [emoji7][emoji7]
Robiłaś betę czy czekasz?

To super [emoji846]
Trzymam mocno kciuki i cieszę się że te terra nie pokazują falszywcow [emoji16]
Pójdziesz na betę dziś? Masz blisko haha [emoji6]

Nie mam jak bo dziś zaczęłam zlobek z malutka. Najwcześniej w czwartek, jak zostanie sama na 30 minut to akurat zdążę do labo, a w sobotę powtórzę , o ile @ mi planow nie pokrzyżuje [emoji846]

Bardzo mi przykro :( Jesteśmy w podobnej sytuacji. Nam zostało jeszcze kilka miesięcy... Ale raczej nie tyle, żeby starczyło do porodu. Zastanawiałam się nad tym „życie za życie”, ale nam już jedno życie odebrano, babcię, pół roku temu, więc nie wiem dlaczego teraz odbiera się nam kolejne :(
może źle napisałam, jedno życie się kończy ,gdzieś zaczyna się kolejne. Myślę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Wszystko ma sens, choć może nam się wydawać w danym momencie niesprawiedliwe, pozbawione sensu.

reklama
a jaki to? to mój bobotest w sobotę gdzie beta rosła już pewnie mocno, a wyszedł tak jasny że się zastanawiałam czy beta nie spada :p
U mnie Babyboom pokazał cień cienia, gdy na innych były już tłuste krechy :)

@ForgetMeeNot będziesz listopadową matka [emoji2963]
Ty będziesz Grudniową :D

Dzięki dziewczyny za kazde slowo.
Powiedzcie mi jeszcze kiedy moge spodziewać sie krwawienia?
Mecza mnie juz te piersi. Z dnia na dzien wieksze i bardziej bolesne. A bolu brzucha nawet nie widac :(
Na pewno poszłabym do Ginekologa bo takie przyrosty są też przy ciąży pozamacicznej.

@MamaTolka Ty jesteś w mojej głowie razem z ekipą Agnieszek i HappyBabyMama i już w tym cyklu czekam na Którejś pozytyw :D
Nie wiem dlaczego zawsze razem Was kojarzę ;)
Wy dołączałyście chyba pod koniec Naszych Starań :)

Do góry