reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A Ty kiedy testujesz? @Parsley Ty miałaś chyba owu tego samego dnia?
Pokazuje mi termin na 1.11 [emoji23][emoji23]
No nic, jeszcze się nie cieszę, ake jakby to była prawda to mój najmniej ulubiony miesiąc w roku przestałby nim być. Podobnie miałam z lutym, a mam córeczkę z lutego [emoji4]

Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa [emoji7][emoji7]
Ja już czekam na @...

A Ty kiedy testujesz? @Parsley Ty miałaś chyba owu tego samego dnia?
Pokazuje mi termin na 1.11 [emoji23][emoji23]
No nic, jeszcze się nie cieszę, ake jakby to była prawda to mój najmniej ulubiony miesiąc w roku przestałby nim być. Podobnie miałam z lutym, a mam córeczkę z lutego [emoji4]

Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa [emoji7][emoji7]

Ja na razie nie testuje, boje się [emoji14] poza tym nie wierze w ten cykl. Czekam na @ i plamienia bo zawsze 4-5 dni wcześniej juz mi się zaczynaja. W sumie nawet nie wiem czy to normalne?

Taki sam milam w 9dpo w ciąży z córeczka, ale boje się cieszyć. W ubiegłym miesiący miałam fałszywe kreski na bobo teście i pinku strumieniowym: te trz robiłam i na nich bie było było nic. To Terra test z allegro. Jutro powtórzę jakimś innym, wiec poki co na spokojnie biore tego bladziocha. Na żywo jest wyraźniejsza
Ja też widzę bladziocha!!!! 😊

reklama
Do góry