To jest DOZa jaki to? to mój bobotest w sobotę gdzie beta rosła już pewnie mocno, a wyszedł tak jasny że się zastanawiałam czy beta nie spada
reklama
0Asiak0
Fanka BB :)
@ForgetMeeNot widac widać. Ale super!!! Teraz tez 9dpo? Jak długie kasz cykle? Chyba jesteśmy na podobnym etapie i tez wczoraj brzuch, jajniki bolały. Do @ 8 dni
To super [emoji846]Od razu teraz.
Na tamtych chwile po, ale tych terra testów / tez je chyba masz teraz/ zrobiłam dużo i ani razu fałszywej nie milam.
Na takim chińskim cieniutkim tez jest błąd kreseczka, ale nie uchwycę jej telefonem przez to, ze on taki cieniutki, a paradoksalnie paskowy chinczyk nigdy mi nie pokazał fałszywej kreski
Trzymam mocno kciuki i cieszę się że te terra nie pokazują falszywcow [emoji16]
Pójdziesz na betę dziś? Masz blisko haha [emoji6]
kasiaa91
Owszem co nie zmienia faktu że przy cieniach na teście taki wynik bety jakby nie było wg norm laboratorium jest negatywny i można uznać testy za fałszywie pozytywne a później się zdziwić że @ nie przychodzi w tamtym miesiącu betę miałam 3.69 i cieni na testach nie było dlatego też wydaje mi się że tu akurat wina była laboratorium
Tak i nie.
Brak ciąży to mniej niż 1. Zawsze (poza kilkoma innymi przypadkami jak rak jajnika - ale to ekstremalne przykłady) Każdy wynik większy od 1 u kobiety ok 10-14 dni po owu oznacza, ze do zapłodnienia doszło i zaczyna się zagnieżdżanie. Po prostu ryzyko poronień przed różnego rodzaju wady, niedomogę lutealną jest tak duże, że dla "bezpieczeństwa psychicznego" (bo poronienie odbywa się w 99% samoistnie jako spóźniony okres i nie jest tak stygmatyzujące jak to, że się poroniło) pacjentów się tego ciążą w wynikach nie nazywa.
kasiaa91
Wygląda na bardzo pozytywny! GratulacjePierwszy raz mam testy z tej firmy i nie wiem czy to już pozytywny czy nie? [emoji848][emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1081988
martini87
@ForgetMeeNot ja widzę trzymam kciuki za kolejne testy i betę który to cykl starań?
W normach mojego laboratorium brak ciąży jest do wyniku równego 5 i w wielu normach przedstawionych w internecie. Nie spotkałam się z teorią, że powyżej 1 to objawy zagnieżdżenia.Tak i nie.
Brak ciąży to mniej niż 1. Zawsze (poza kilkoma innymi przypadkami jak rak jajnika - ale to ekstremalne przykłady) Każdy wynik większy od 1 u kobiety ok 10-14 dni po owu oznacza, ze do zapłodnienia doszło i zaczyna się zagnieżdżanie. Po prostu ryzyko poronień przed różnego rodzaju wady, niedomogę lutealną jest tak duże, że dla "bezpieczeństwa psychicznego" (bo poronienie odbywa się w 99% samoistnie jako spóźniony okres i nie jest tak stygmatyzujące jak to, że się poroniło) pacjentów się tego ciążą w wynikach nie nazywa.
locala
Widać cień [emoji7]
Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
Zobacz załącznik 1081960
reklama