reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Taki sam milam w 9dpo w ciąży z córeczka, ale boje się cieszyć. W ubiegłym miesiący miałam fałszywe kreski na bobo teście i pinku strumieniowym: te trz robiłam i na nich bie było było nic. To Terra test z allegro. Jutro powtórzę jakimś innym, wiec poki co na spokojnie biore tego bladziocha. Na żywo jest wyraźniejsza
Mi też w tamtym miesiącu taka się pojawiła a beta wyszła trochę ponad 2 to był piątek z tym że ja nadal uważam że musieli popełnić błąd w laboratorium bo w poniedziałek była już 67. Na różnych testach takie cienie od 9dpo dopiero po 2 dniach była normalna kreska .

reklama
Mi też w tamtym miesiącu taka się pojawiła a beta wyszła trochę ponad 2 to był piątek z tym że ja nadal uważam że musieli popełnić błąd w laboratorium bo w poniedziałek była już 67. Na różnych testach takie cienie od 9dpo dopiero po 2 dniach była normalna kreska .

Oby i u mnie było podobnie [emoji846] boje się cieszyć narazie.

Dziadek już kilka lat był bardzo chory. Wiedział że długo nie pożyje. Chyba zdawał sobie sprawę, że nie dożyje porodu. Ale tego nie wiem na pewno. Byłam w 7 tc jak dziadek odszedł. Musialam mu powiedzieć. Nie wiem co czuł bo nie był w stanie już nic mówić. Ale uśmiechnął się i złapał mnie za rękę, uścisnął.
Dzisiaj jak robiłam test nie wiedziałam jeszcze że ciocia Ela nie żyje. Teraz zrobiłam jeszcze raz i jest bledziutka kreska. I wiem,że jeśli wszystko będzie dobrze i będzie dziewczynka damy jej na imię Ela.
Życie za życie.
Bardzo mi przykro :( Jesteśmy w podobnej sytuacji. Nam zostało jeszcze kilka miesięcy... Ale raczej nie tyle, żeby starczyło do porodu. Zastanawiałam się nad tym „życie za życie”, ale nam już jedno życie odebrano, babcię, pół roku temu, więc nie wiem dlaczego teraz odbiera się nam kolejne :(

Taki sam milam w 9dpo w ciąży z córeczka, ale boje się cieszyć. W ubiegłym miesiący miałam fałszywe kreski na bobo teście i pinku strumieniowym: te trz robiłam i na nich bie było było nic. To Terra test z allegro. Jutro powtórzę jakimś innym, wiec poki co na spokojnie biore tego bladziocha. Na żywo jest wyraźniejsza
A od razu się pojawiła? Na tych fałszywych z poprzedniego miesiąca też od razu?

A od razu się pojawiła? Na tych fałszywych z poprzedniego miesiąca też od razu?

Od razu teraz.
Na tamtych chwile po, ale tych terra testów / tez je chyba masz teraz/ zrobiłam dużo i ani razu fałszywej nie milam.
Na takim chińskim cieniutkim tez jest błąd kreseczka, ale nie uchwycę jej telefonem przez to, ze on taki cieniutki, a paradoksalnie paskowy chinczyk nigdy mi nie pokazał fałszywej kreski

reklama
Od razu teraz.
Na tamtych chwile po, ale tych terra testów / tez je chyba masz teraz/ zrobiłam dużo i ani razu fałszywej nie milam.
Na takim chińskim cieniutkim tez jest błąd kreseczka, ale nie uchwycę jej telefonem przez to, ze on taki cieniutki, a paradoksalnie paskowy chinczyk nigdy mi nie pokazał fałszywej kreski
Widzisz jutro będzie moc [emoji123][emoji3531]

Do góry