Mi też w tamtym miesiącu taka się pojawiła a beta wyszła trochę ponad 2 to był piątek z tym że ja nadal uważam że musieli popełnić błąd w laboratorium bo w poniedziałek była już 67. Na różnych testach takie cienie od 9dpo dopiero po 2 dniach była normalna kreska .Taki sam milam w 9dpo w ciąży z córeczka, ale boje się cieszyć. W ubiegłym miesiący miałam fałszywe kreski na bobo teście i pinku strumieniowym: te trz robiłam i na nich bie było było nic. To Terra test z allegro. Jutro powtórzę jakimś innym, wiec poki co na spokojnie biore tego bladziocha. Na żywo jest wyraźniejsza
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Mi też w tamtym miesiącu taka się pojawiła a beta wyszła trochę ponad 2 to był piątek z tym że ja nadal uważam że musieli popełnić błąd w laboratorium bo w poniedziałek była już 67. Na różnych testach takie cienie od 9dpo dopiero po 2 dniach była normalna kreska .
Oby i u mnie było podobnie [emoji846] boje się cieszyć narazie.
bleucoco
Bardzo mi przykroDziadek już kilka lat był bardzo chory. Wiedział że długo nie pożyje. Chyba zdawał sobie sprawę, że nie dożyje porodu. Ale tego nie wiem na pewno. Byłam w 7 tc jak dziadek odszedł. Musialam mu powiedzieć. Nie wiem co czuł bo nie był w stanie już nic mówić. Ale uśmiechnął się i złapał mnie za rękę, uścisnął.
Dzisiaj jak robiłam test nie wiedziałam jeszcze że ciocia Ela nie żyje. Teraz zrobiłam jeszcze raz i jest bledziutka kreska. I wiem,że jeśli wszystko będzie dobrze i będzie dziewczynka damy jej na imię Ela.
Życie za życie.
katherinnn
Trzeba czekać, ewentualnie jeśli masz możliwość to od razu idź na betę, wtedy będzie pewność.Oby i u mnie było podobnie [emoji846] boje się cieszyć narazie.
Widaaaaac [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
Zobacz załącznik 1081960
Mrufka®®®
Trzymam kciuki żeby jutro była mocniejsza kreseczka !!!!Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
Zobacz załącznik 1081960
A od razu się pojawiła? Na tych fałszywych z poprzedniego miesiąca też od razu?Taki sam milam w 9dpo w ciąży z córeczka, ale boje się cieszyć. W ubiegłym miesiący miałam fałszywe kreski na bobo teście i pinku strumieniowym: te trz robiłam i na nich bie było było nic. To Terra test z allegro. Jutro powtórzę jakimś innym, wiec poki co na spokojnie biore tego bladziocha. Na żywo jest wyraźniejsza
ForgetMeeNot
A od razu się pojawiła? Na tych fałszywych z poprzedniego miesiąca też od razu?
Od razu teraz.
Na tamtych chwile po, ale tych terra testów / tez je chyba masz teraz/ zrobiłam dużo i ani razu fałszywej nie milam.
Na takim chińskim cieniutkim tez jest błąd kreseczka, ale nie uchwycę jej telefonem przez to, ze on taki cieniutki, a paradoksalnie paskowy chinczyk nigdy mi nie pokazał fałszywej kreski
reklama
Daraa_94
Widzisz jutro będzie moc [emoji123][emoji3531]Od razu teraz.
Na tamtych chwile po, ale tych terra testów / tez je chyba masz teraz/ zrobiłam dużo i ani razu fałszywej nie milam.
Na takim chińskim cieniutkim tez jest błąd kreseczka, ale nie uchwycę jej telefonem przez to, ze on taki cieniutki, a paradoksalnie paskowy chinczyk nigdy mi nie pokazał fałszywej kreski