Parsley
Fanka BB :)
Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
Zobacz załącznik 1081960
Coś się przebija!!! jest nadzieja [emoji1] trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
Zobacz załącznik 1081960
No ja mam nadzieje ze juz wytrzynam bez tej bety potem hehe ze bedzie dzis ladny wynik i uznam ze starczy :-) choc wiadomo chetnie bym co 2 dni robila.to czekam z Tobą i trzymam kciuki
ja pewnie zrobię jutro, w piątek i poniedziałek - we wtorek wizyta
Ja widzę ! Gratuluje Ja przy takich miałam betę ponad 6Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
Zobacz załącznik 1081960
No to dokladnie taka kreseczke mialam ledwo widoczna chyba 11 dni po ow :-) ona jest ka ha widze!!Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
Zobacz załącznik 1081960
Ja miałam we wtorek zeszły 2,38, w piątek 27 a w poniedziałek już 240 ona przyrasta skokowo - nie może wolniej niż 66% w 48h ale czasami przyspiesza i do 400%Mi też w tamtym miesiącu taka się pojawiła a beta wyszła trochę ponad 2 to był piątek z tym że ja nadal uważam że musieli popełnić błąd w laboratorium bo w poniedziałek była już 67. Na różnych testach takie cienie od 9dpo dopiero po 2 dniach była normalna kreska .
Moj z wczoraj wygladal tak-tez ta kreska wyrazna ale duzo jasniejsza od kontrolnejDziewczyny co do testów - zobaczcie
porownanie clear blue (czułość 25) i pinka (10)
W clear blue linia testowa (pionowa) ciemniejsza niż kontrolna, w pinku dalej bledsza a beta wczoraj wynosiła prawie 240!!!
Także nie liczy się tylko wrażliwość ale jakos samego testu...
Ten clearblue cień cienia pokazał mi już przy becie 6,13. Podobny cień był na rosmanowskim strumieniowym. Pink był biały, bobo też.becie 27 test bobo wyszedł wręcz negatywny, testy o czułości 10 z superpharm też - porobiłam różne w ramach eksperymentu
Moj z wczoraj wygladal tak-tez ta kreska wyrazna ale duzo jasniejsza od kontrolnej
Owszem co nie zmienia faktu że przy cieniach na teście taki wynik bety jakby nie było wg norm laboratorium jest negatywny i można uznać testy za fałszywie pozytywne a później się zdziwić że @ nie przychodzi w tamtym miesiącu betę miałam 3.69 i cieni na testach nie było dlatego też wydaje mi się że tu akurat wina była laboratoriumJa miałam we wtorek zeszły 2,38, w piątek 27 a w poniedziałek już 240 ona przyrasta skokowo - nie może wolniej niż 66% w 48h ale czasami przyspiesza i do 400%