reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A w PL tsh zbadasz a do lekarza za 8 lat 😀
Paranoja!!!
to prawda, moze nie 8 ale czas oczekiwania na endokrynologa u mnie to 372dni, ale przynajmniej jest opcja za 100zl pojsc prywatnie. Do tego bedac juz w ciazy do kazdego lekarza musza Cie przyjac w ciagu 7 dni a w Uk niestety w ciazy nawet tarczycy nie badaja a juz nie mowiac o szyjce macicy. nie ma sie co licytowac hdzie gorzej, spedzilam w Uk 14 lat i jesli chodzi o sluzbe zdrowia to nigdzie nie widzialam az tak niekompetentnych pseudo doktorow i ksiazke moglabym napisac na temat zlych diagnoz stawianych przez nich. Jedyne co tam podoba mi sie bardziej to opieka pozabiegowa, poporodowa (przez te 6godzin, haha jak porod byl ok, bo potem kop w tylek i wypis do domu, zeby zwolnic lozko) i ich empatia bo jednak tam mimo braku wiedzy ze strony lekarzy spotkalam sie z duzo wiekszym zrozumieniem i szacunkiem do pacjenta niz maja lekarze w Pl, choc wiadomo, ze sa wyjatki :)

reklama
Dziewczyny. Nie wytrzymałam i zrobiłam test bo mnie brzuch boli dość mocno jak na @ i jajniki w nocy plis ból krzyza.
Dzis 9dpo i albo mi się wydaje albo widzę jasna kreseczkę. Boje się cieszyć. Powtórzę jutro a na betę mogę isd najwcześniej w czwartek

Kurze, coś nie mogę dodać zdjęcia
IMG_7100.JPG

dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz . Jak kupujecie co miesiąc testy to kupujecie je w innej aptece czy zazwyczaj w tej samej . Mi jest jakos glupio kupowac co mieaoac w tej samej
Zawsze mam wrażenie że te kobiety na mnie dziwnie patrzą i myślą sobie coś ... zastanawiam się czy tylko ja tam mam czy inni też.
Pracowałam w aptece i powiem Ci szczerze, że jestem pewna na 100% że Panie nie patrzą na Ciebie dziwnie.. To jest zupełnie normalne, w aptece naprawdę się na to nie zwraca uwagi 😉

reklama
Teraz jest, widać cień :)

Taki sam milam w 9dpo w ciąży z córeczka, ale boje się cieszyć. W ubiegłym miesiący miałam fałszywe kreski na bobo teście i pinku strumieniowym: te trz robiłam i na nich bie było było nic. To Terra test z allegro. Jutro powtórzę jakimś innym, wiec poki co na spokojnie biore tego bladziocha. Na żywo jest wyraźniejsza

Do góry