reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jejku wy o porodach itd a gdzie tu jeszcze u mnie droga pokonywana przez plemnik 😂 😂

Trzeci dzień krwawie oho zaczyna się normować do tego co było w moim ogranizmie przez większość żywota 🤔🤔

I na tym pewnie koniec 😜

🤪Przynajmniej w czwartek sobie zjem pączucia z domowego wypieku w kawiarni o! A co tam raz można zaszaleć... w końcu ostatnia wyższa pensja w firmie...

A potem tylko zbieranie puszek, oddawanie szkalnych butelek normanie recykling pełną gębą 🤪🤪.Ulotki się porozdaje czy cos i dorobi o liście pozamiata o! 🤪🤪
Kurcze na te liście to będziesz musiała trochę poczekać 😉

reklama

Oj wcale nie taka jasna :) Super!

Co z Twoją pracą?

Obcieli mi pensje... 300 zł w plecy :growl:
I jeszcze pojedyńcze dyżury także... bida i nędza a pracy więcej ...

Przynajmniej okres się kończy...

Chłop mnie namawia na wycieczkę za graniczną. On oczywiście chce po najtańszych kosztach i coś wyczaił na tydzień za tysiaka do Turcji. Ale już dwa razy byliśmy i ciągle ta Turcja i ciągle i ciągle...
Z lekka mam jej dość, chodź tam ładnie.

No i miałabym urodziny zagraniczne, ale łeee... nie wiem czy mam nawet ochotę... nie bynajmniej na Turcje...

Negatywny . Normalne, że po skoku kreska jest jeszcze widoczna choć czasami od razu jest bladzioch. W tym owocnym cyklu np Krechę miałam równie mocną przez tydzień a później już nie miałam czym sprawdzić ale pewnie do dzisiaj byłyby pozytywne ;)
P.S. Jeśli któryś jest pozytywny to tylko ten ósmy od góry :)
Mam pytanko, jak robisz, żeby widzieć w tym zestawieniu swoje testy a nie te ich. Ja zrobiłam zdjęcia. Podstawily się info z moich testów ale takie
Screenshot_20200216-185058.jpeg

To przegapiłam :) Bomba!

Ale fajnie!

Ogromne gratulacje :)

Piękny początek roku dla Ciebie!

A "sprawca" jak zareagował? ;)

Dziękuję 😘
Radocha na maksa. Choć nie był zdziwiony w przeciwieństwie do mnie. 😉 Myślałam że z pół roku to potrwa minimum z 'moim szczesciem'.
Oj jeszcze tak wcześnie. A ja taka zielona w tym temacie 😋 czy wizyta jutro u lekarza ma jakikolwiek sens? udało mi się zabookowac jakiś termin w Medicover przed pracą na 'konsyltacje'.?może chociaż jakieś skiero na badania podstawowe dadzą 🙂

Dziękuję 😘
Radocha na maksa. Choć nie był zdziwiony w przeciwieństwie do mnie. 😉 Myślałam że z pół roku to potrwa minimum z 'moim szczesciem'.
Oj jeszcze tak wcześnie. A ja taka zielona w tym temacie 😋 czy wizyta jutro u lekarza ma jakikolwiek sens? udało mi się zabookowac jakiś termin w Medicover przed pracą na 'konsyltacje'.?może chociaż jakieś skiero na badania podstawowe dadzą 🙂

A kiedy ta wizyta?

Serduszko to tak widać koło 6 tyg. mniej wiecej czasem wcześniej czasem ciut później ;)

reklama
Do góry