Patla9393
Fanka BB :)
Dzisiaj 26 dzień cyklu , ostatni cykl miałam 30dniowyJak długie masz cykle i który dziś dzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 26 dzień cyklu , ostatni cykl miałam 30dniowyJak długie masz cykle i który dziś dzień?
Negatywny . Normalne, że po skoku kreska jest jeszcze widoczna choć czasami od razu jest bladzioch. W tym owocnym cyklu np Krechę miałam równie mocną przez tydzień a później już nie miałam czym sprawdzić ale pewnie do dzisiaj byłyby pozytywneMoże ktoś mi podpowie co jest grane...
Robię testy owu, wstawiam foty wtorek(od poprzedniej soboty do wtorku pozytywy) , czwartek(blada) i dziś zrobiłam "z niedzielnych nudów" - mocna kreska...
Ale właśnie w czwartek już była mocno blada, ledwo widoczna, a dzisiaj jak na focie..Negatywny . Normalne, że po skoku kreska jest jeszcze widoczna choć czasami od razu jest bladzioch. W tym owocnym cyklu np Krechę miałam równie mocną przez tydzień a później już nie miałam czym sprawdzić ale pewnie do dzisiaj byłyby pozytywne
Źle wspominasz cesarkę? Ja mam dwie za sobą - jedna że wskazań medycznych, druga poniekąd z mojego wyboru i nie mam strasznych wspomnieńJak to rozrywają?
Matko, ja nie mogę rodzic naturalnie z uwagi na budowę miednicy m.in. [emoji22][emoji22][emoji22]
A tak bardzo chciałam
Ale nic.... jedno cc mam za soba. Brrrr../ poza tym poki co to w ciąże muszę zajsc .
Dziś 7dpo i nic.. zero jakichkowiek minimalnych nawet sygnałów z organizmie nawet cycki nie bolą ani ciut ciut....
Chlip, chlip..:[emoji25][emoji25][emoji25]
Spójrz na fotki, które dorzuciłamAle właśnie w czwartek już była mocno blada, ledwo widoczna, a dzisiaj jak na focie..
Co z Twoją pracą?Jejku wy o porodach itd a gdzie tu jeszcze u mnie droga pokonywana przez plemnik
Trzeci dzień krwawie oho zaczyna się normować do tego co było w moim ogranizmie przez większość żywota
I na tym pewnie koniec
Przynajmniej w czwartek sobie zjem pączucia z domowego wypieku w kawiarni o! A co tam raz można zaszaleć... w końcu ostatnia wyższa pensja w firmie...
A potem tylko zbieranie puszek, oddawanie szkalnych butelek normanie recykling pełną gębą .Ulotki się porozdaje czy cos i dorobi o liście pozamiata o!
A skąd znasz wartość piku?Spójrz na fotki, które dorzuciłam
U mnie pierwszy Pik był 15.12, 16.12 spokój i od 17.12 znowu
W aplikacje Femometer wrzucałam fotki testówA skąd znasz wartość piku?
Nie mam pojęcia co to znaczy, ale miałam dokładnie tak samo. Po czym znów byl negatywny. I nie wiem kiedy miałam owulcjeAle właśnie w czwartek już była mocno blada, ledwo widoczna, a dzisiaj jak na focie..
Uuuuu coś nowego [emoji846]W aplikacje Femometer wrzucałam fotki testów