To widze podobnie lecimyByła 27
progesteron 13,7
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
@MamaTolka I jak testy owu?
Ewq9
Może ta informacja się komuś przyda byłam u ginekologa, okazało się że te objawy to infekcja grzybicza. Pytam z czego ? Nie chodzę na basen ani nic. Pani doktor powiedziała że tak się może dziać na początku ciąży ( nie mam pewności jeszcze że jestem, mówiłam jej o tym) albo jeśli jest się np przeziębionym dostałam globułki i maśćTylko że mnie w zasadzie piecze u dołu, i mam taki żóltozielony śluz. Miałam już kiedyś coś podobnego i lekarz dał mi tabletki (to była infekcja). W zasadzie mogę kupić vagical i tantum rosa, ale nie wiem czy to pomoże umówiłam się na szybko do ginekologa dzisiaj na 17 to zobaczę co mi przepisze tak jak mówię, miałam już kiedyś ( nawet ze 2 razy) infekcję i wiem jakie to uciążliwe
Mojej przyjaciółce dwa razy się zrobiła infekcja grzybiczna na początku ciąży pierwszen i drugiej. Nigdy wcześniej ani później nie miałaMoże ta informacja się komuś przyda byłam u ginekologa, okazało się że te objawy to infekcja grzybicza. Pytam z czego ? Nie chodzę na basen ani nic. Pani doktor powiedziała że tak się może dziać na początku ciąży ( nie mam pewności jeszcze że jestem, mówiłam jej o tym) albo jeśli jest się np przeziębionym dostałam globułki i maść
Negatywne [emoji3]@MamaTolka I jak testy owu?
W tym miesiącu po prostu są w inny sposób. Zawsze było biało, ten pasek był niewidoczny praktycznie w ogóle. Taki lekko widoczny pojawiał się przed owu no i później już tylko jeden dzień pozytyw i znowu znikał. W tym miesiącu ten pasek jest widoczny, ale codziennie tak samo. Nie ciemnieje, więc wydaje mi się że owu będzie jak zawsze. Ufff
Mimi94
Gratulacje [emoji177]
Dzisiaj juz ciemniejsza kreska, jutro powtarzam bete Zobacz załącznik 1080811
Smerfetka94
A u mnie..
Czwartek : 26
Sobota : 41
:/
A ile godzin minęło? Ponad 48? 3-4h już zrobią dużą różniceA u mnie..
reklama
A u mnie..
Nie zamartwiaj się, moja gin uważa, że przy takich wartościach beta może się jeszcze rozkręcić, ja na Twoim miejscu powtórzyła bym badanie po 72h żeby dać hormonom czas
Zwłaszcza, że chyba gdzieś pisałaś, że między badaniami było mniej niż 48h.