reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Temat ktory zaczela @Qwertyy77 jest dosc kontrowersyjnym tematem. U mnie np. w pracy wszyscy mnie cisna, zebym sobie zrobila dziecko.. ze to takie super hiper i w ogole. Ja im odpowiadam, ze jestem za stara, albo ze zdecydowalismy nie miec dzieci. Nie chce zeby mnie sie pytali "no i jak, udalo sie?".
Ale faktem jest, po co klamac jak ludzie wiedza, ze komus sie dlugo nie udaje...:(
My raczej mówiłyśmy o tym jak ktoś pisze, że im się udało za 1 razem, że ledwo się dotknęli i już była dzidzia. To, że ktoś nie mówi o staraniach jest dla mnie w 100% jasne!

reklama
Nie zamartwiaj się, moja gin uważa, że przy takich wartościach beta może się jeszcze rozkręcić, ja na Twoim miejscu powtórzyła bym badanie po 72h żeby dać hormonom czas 😊
Zwłaszcza, że chyba gdzieś pisałaś, że między badaniami było mniej niż 48h.
No wlasnie nie wiem czy powtórzyć po 48 czy 72

Zrobiłam test i sama nie wiem co o tym myśleć, na zrobienie bety muszę czekać do poniedziałku co najmniej, test z rossman. Miała któraś taki wynik? Cień cienia cienia

Załączniki

• IMG_20200215_185013.jpg
    IMG_20200215_185013.jpg
    906,9 KB · Wyświetleń: 150
  • IMG_20200215_190525.jpg
    IMG_20200215_190525.jpg
    684,7 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Do góry